MAKRO Sint-Pieters-Leeuw

 


Onze brasserie is opnieuw open vanaf 1 juli.
Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen.

ma, di, wo, do, za van 11 u tot 20.15 u
vrij van 11 u tot 21.15 u

Benzineprijzen

Het onafhankelijk labo SGS controleert elke maand de kwaliteit van de brandstoffen bij MAKRO.

 

In MAKRO Sint-Pieters-Leeuw vind je werkelijk alles wat je maar kan bedenken. Of je nu verbouwt, nieuwe decoratie zoekt, een boekenworm bent of graag kookt, bij MAKRO hebben we alles voor iedereen! Kom langs in onze winkel en ontdek ons overweldigende aanbod. Bekijk hier alvast de openingsuren en het adres van MAKRO Sint-Pieters-Leeuw, zo sta je nooit voor een gesloten deur.

MAKRO Sint-Pieters-Leeuw dicht? Shop online op MakroShop.be!

Als je niet op tijd in de winkel geraakt hoef je je geen zorgen te maken. MAKRO is niet open op zondag, maar voor al je non-food aankopen kan je 24/7 terecht op MakroShop.be, onze online winkel. Bestel snel en eenvoudig en laat de producten thuis of bij MAKRO Sint-Pieters-Leeuw leveren.

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor je weekmenu of je volgende feestje? Bekijk dan zeker eens de MAKRO-blog. Die zit namelijk boordevol unieke party-tips en lekkere recepten, maar je vindt er ook heel wat andere leuke inspiratie terug. Extra leuk is dat je al onze inspirerende tips ook direct kan toepassen na een MAKRO-bezoek, want wij hebben uiteraard alles in huis.