Je vernieuwde Makro Machelen

Vernieuwde Makro

Welkom bij de vernieuwde Makro-winkel in je buurt

In 1970 opende de eerste Makro in België de deuren, in Deurne. Onze winkels waren heel innovatief voor die tijd: zelfbedieningsgroothandels die zich richtten op kleine zelfstandigen.

Bijna 50 jaar later zijn er 6 Makro-winkels in België. Ondertussen heeft ons bedrijf al een hele evolutie doorgemaakt. Zo is iedereen ondertussen welkom in onze winkels, ook als je geen ondernemer bent. En ons aanbod? Dat werd door de jaren heen alleen maar uitgebreider.

Tijd voor een nieuwe wind

Tijden veranderen, jouw interesses en de manier waarop je winkelt ook. En daar wil Makro zo goed mogelijk aan tegemoetkomen.

Met ons nieuwe winkelconcept willen we je ook in de toekomst zo goed mogelijk blijven helpen. Voor minstens nog eens 50 jaar.

4 nieuwe winkelwerelden

Gezelligheid en kwaliteit troef in onze 4 nieuwe winkelwerelden

Winkelen zoals jij dat graag doet: dat is het hart van jouw vernieuwde Makro. Laat je verrassen door 4 nieuwe winkelwerelden. Je treft er werkelijk álles aan wat je nodig hebt om te koken, een feestje te organiseren, je huis in te richten of het te renoveren. Al onze producten zijn netjes georganiseerd, want zo bespaar je tijd en vind je precies wat jij zoekt. Kortom, winkelen bij Makro wordt nog gezelliger en eenvoudiger.

Wat er nog verandert? Jij bent in je vernieuwde Makro aan het goede adres voor de nieuwste trends in koken, feestjes, woninginrichting en renovatie. We gaan mee met de seizoenen en houden 100% rekening met jouw smaak en comfort.

Wat er blijft? Natuurlijk koop je bij Makro nog altijd je vertrouwde producten voor de beste prijs. Want daar sleutelen we niet aan.

Iedereen welkom

Heb je nog geen Makro-kaart? Kom langs en ontvang meteen je persoonlijke kaart!

Makro Machelen: Woluwelaan 11, 1830 Machelen