MAKRO Machelen

Wegenwerken WOLUWELAAN 

wegenwerken-machelen-20210712

Openingsuren restaurant:

maandag, dinsdag, woensdag & donderdag van 9 u tot 16 u
vrijdag & zaterdag van 9 u tot 20.15 u

Openingsuren

Maandag-Donderdag 07:15 20:00
Vrijdag 07:15 21:00
Zaterdag 07:15 20:00
Zondag Gesloten

Restaurant

restaurant
Ontdek het huidige promotiemenu van ons restaurant!

Terug naar boven

Benzineprijzen

Het onafhankelijk labo SGS controleert elke maand de kwaliteit van de brandstoffen bij MAKRO.

 

Wat je ook zoekt, bij MAKRO Machelen vind je het. Bij ons kan je terecht voor je interieur, tuin, verbouwingen of dieren. Bovendien vind je er elke dag heerlijke, verse en droge voeding van hoogstaande kwaliteit. Bekijk nu de openingsuren, de contactgegevens en het adres van MAKRO Machelen. Heb je vragen over ons aanbod, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

MAKRO Machelen dicht? Shop online op MakroShop.be!

Geraak je niet op tijd bij MAKRO Machelen, dat is helemaal niet erg. Wij zijn namelijk 24/7 beschikbaar dankzij onze webshop! Bestel op MakroShop.be en laat je bestelling thuis leveren. Je kan er ook voor kiezen om de producten bij MAKRO Machelen te laten leveren. Dan kan je meteen ook nog eens rondneuzen in onze winkel!

Wil je jouw weekmenu verbeteren? Geef je binnenkort een feestje? Wij inspireren je graag met onze blog. MAKRO blogt over heel wat onderwerpen: van lekker eten over tuininspiratie tot cadeau- en feesttips. Zo kan je altijd bij ons terecht, want in onze winkels vind je ook alles om met onze inspiratietips aan de slag te gaan.