Verenigingen

verenigingen-header

Alles voor je sportclub, jeugdbeweging of studentenvereniging!

Ben je het beu om elke week verschillende winkels af te schuimen om je kantine te bevoorraden? Wij bieden de nodige voorraden en hoeveelheden voor elk product en voor elke vereniging. Klein budget? Sluit je dan snel aan bij leuksteuntje.be, en dan zorgen wij voor het shopbudget!

Waarom MAKRO?

Bij ons vind je alles onder één dak. Grote stoofpotten voor op kamp, snoepgoed voor in de voetbalkantine, bier en slingers voor op de volgende fuif… Verlies geen tijd door van winkel naar winkel te rijden, maar sla meteen je nodige voorraad in. Grote verpakkingen of producten voor doorverkoop? A-merk of huismerk? Het kan allemaal!

Leuksteuntje.be

Op kamp, spaghetti-avond of discofuif organiseren? Leuke dingen doen, kosten nu eenmaal geld. Daarom geven wij jou een leuk steuntje… Overtuig al je leden, vrienden en familie om bij MAKRO te winkelen want bij elke aankoop van zo’n supporter krijgt jouw vereniging 3% van die aankoop om zelf mee te shoppen! Registreer je vereniging online op leuksteuntje.be en begin vandaag nog te sparen!

 

5 tips om je eetfestijn even hip te maken als Beyoncé’s afterparty

Wij geven je 5 redenen waarom je standaard eetfestijn niet meer kan – en wat je dan wél moet doen.

Lees meer

Tips om je 'Leuk Steuntje' shoptegoed te verzilveren!

Zoeken jullie nog inspiratie om jullie openstaand tegoed zo goed mogelijk te investeren? Wij geven jullie graag enkele tips.

Lees meer

5 tips om leuksteuntje.be optimaal te promoten

Hoe leuksteuntje.be promoten? Ontdek het hier!

Lees meer


Nog geen MAKRO-kaart?
Vraag GRATIS je kaart aan!

(voor je vereniging, of voor jezelf als privé-klant)


Ontdek leuksteuntje.be