Party en event planners

Verjaardag

De place to be voor zowel de feestneuzen als partyplanners!

Feestje gepland en nu al stress? Bespaar tijd en kom langs bij MAKRO. Bij ons vind je alles voor je feest onder één dak. Denk maar aan hapjes, drankjes, decoratie, uitnodigingen, slingers maar ook partytenten, verkleedkledij en nog veel meer!

Waarom MAKRO?

Bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt: voor elke gelegenheid en voor elk budget! Met onze handige online checklist, neem je in één keer alles mee wat je nodig hebt. Al gedacht aan een gepersonaliseerde taart, een zelfgebakken taart of een volledig ecofriendly feestje met wegwerpartikelen? Onze experts staan je graag bij met persoonlijk advies en begeleiden je stap voor stap. Het enige wat jij nog moet doen is kiezen!

Basic

Weinig tijd en een klein budget? Je hoeft het niet altijd groots aan te pakken om van je feest een echte knaller te maken! Onze huismerken bieden de ideale oplossing voor als je net dat centje meer wilt uitgeven aan je cadeau in plaats van aan de slingers en ballonnen. Je koopt dus met gemak enkele plastic bekertjes en rietjes maar evengoed diepgevroren gerechten of een grote zak schepsnoep!

Buy Like a Pro

Het oog wilt ook wat! Dankzij onze ruime food – en non-food afdeling kan jij all the way gaan! Piñata, goodiebag voor je gasten of zelfgemaakte uitnodiging? Jij hebt het idee en wij hebben alle benodigdheden. Tijd bespaar je sowieso… Koop dus gerust groots aan of investeer wat meer in de eyecatcher van je feest!

geboorte-doop
GEBOORTE & DOOPFEEST

De lekkerste suikerbonen, mooiste ballonnen of een heerlijk glas champagne om de geboorte van je kleine spruit te vieren? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van een babyborrel of doopfeest hét event van het jaar te maken.
verjaardag
VERJAARDAG

Een knalfeest voor je eerste, 18e of 50ste verjaardag? Niet zonder slingers, ballonnen en een grote verjaardagstaart! Laat je taart personaliseren, ontwerp je eigen uitnodiging en kies de leukste decoratie! Jij bent het feestvarken!
themafeest
THEMAFEEST

Bij MAKRO vind je alles voor een modern, klassiek of knettergek feestje! In onze partywereld vind je de meest uiteenlopende feestthema’s terug voor groot en klein. Maak er een onvergetelijk feest van!