Foodies

food-hero

Hét culinaire centrum voor zowel hobbykoks als stille genieters!

Nergens vind je meer culinaire inspiratie dan bij MAKRO. Vreemd is dat niet, als je weet dat we oorspronkelijk een horeca wholesaler waren. Het assortiment omvat alles van houdbaar tot dagvers, en soms zelfs uurvers. Wij maken ons sterk voor de beste kwaliteit en de beste services.

Waarom MAKRO?

Bij ons vind je niet alleen smaakvolle topingrediënten, ook seizoensgebonden producten en bekroonde klassiekers. Een ongeëvenaarde versafdeling, waar we je dagelijks voorzien van de meest kwalitatieve producten! Maar je wilt niet alleen een kwalitatief goed product, ook wil je een product voor een goede prijs. Daarom volgen we continu de prijzen van de belangrijkste versproducten bij de grote marktspelers in België. Op prijsacties reageren wij direct. Daarom loop je bij MAKRO geen enkel prijsvoordeel mis.

Basic

Weinig tijd om te koken of simpelweg niet gepassioneerd door koken? Bij ons vind je naast verse ook voorverpakte, diepgevroren of ingeblikte producten! Vlees, vis, veggie of vegan? Ook als het eens iets anders mag zijn, helpen we je graag uit de nood met een ruim assortiment aan producten in verschillende hoeveelheden. Chirofuif, barbecue voor de vrienden of tête-à-tête? Kies dan gewoon naar gelang het aantal personen je gepaste verpakking van A-merk tot huismerk, zonder je blauw te betalen!

Buy Like a Pro

Inspiratie nodig? Op onze versafdeling ontdek je nieuwe recepten met je favoriete ingrediënten, geven we bewaartips en volg je zelfs workshops en kookdemo’s met professionele koks en voedingsspecialisten.

Horeca

Foodprofessional met een eigen snackbar, bistro, restaurant of sterrenzaak? Dan kan je bij onze partner METRO terecht. METRO is een groothandel die inspeelt op de noden van professionals in de voeding: je vindt er gespecialiseerde producten, hoge kwaliteit en service! Een noodsituatie en geen METRO in de buurt? Met je METRO-kaart kan je ook terecht in elke MAKRO winkel. Ook hier vind je aantrekkelijke prijzen, extra voordelen en je vertrouwde METRO Chef producten terug.

 

Nog geen MAKRO-kaart?
Vraag GRATIS je kaart aan!

(ook voor privé-klanten)


Ontdek ons Food-assortiment

Bestel je producten

MAKRO is er 24/7 voor jou. Ontdek hier hoe!