Servicepakket: Laminaat plaatsen

Laminaat plaatsen

Wij plaatsen jouw laminaat!

Maak het je gemakkelijk en reken in alle zekerheid op onze vaklui om jouw laminaat te leggen. Op het afgesproken tijdstip en tegen een vaste, vooropgestelde meterprijs leveren en plaatsen wij het gekozen laminaat in jouw woning. Optioneel leggen wij ook de ondervloer en monteren wij de plinten.

De vermelde prijzen zijn inclusief 21% of 6% btw. Indien je woning ouder is dan 5 jaar, kunnen wij het btw-tarief van 6% in rekening brengen.

Laminaat leggen

prijs-laminaat-big-nl

De vaste prijs per m2 is gebaseerd op het leggen van laminaat op een vlakke ondergrond van voldoende draagkracht in ruimten van minimaal 12m2.

Uitvoeringsmogelijkheden zijn laminaat met klik-, messingen groefverbindingen.

Extra bewerkingen zoals volledig verlijmen, aanbrengen van ondervloer/plinten/overgangsprofielen, of het leggen in kleinere ruimten, kunnen door de vakman uitgevoerd worden maar zijn NIET in de vaste prijs inbegrepen.

Ondervloer leggen

Hoge plinten monteren

prijs-ondervloer-big-nl
De vaste prijs per m2 is gebaseerd op het leggen van ondervloertegels of isolatiefolie en/of dampwerende folie op een vlakke ondergrond van voldoende draagkracht in ruimten van minimaal 12m2. 
Het leggen van ondervloer is alleen mogelijk in combinatie met het laten leggen van laminaat of massieve houten vloerdelen.

Extra bewerkingen kunnen door de vakman uitgevoerd worden maar zijn NIET in de vaste prijs inbegrepen.
prijs-plinten-big-nl
De vaste prijs per strekkende meter is gebaseerd op het monteren tegen een vlakke wand van voldoende draagkracht.
Benodigde bevestigingsmiddelen zijn door de klant aangekocht. Uitvoeringstypes zijn opzet- en flexiplinten. Het monteren van hoge plinten is alleen mogelijk in combinatie met het leggen van laminaat of massieve houten vloerdelen. 

Extra bewerkingen kunnen door de vakman uitgevoerd worden maar zijn NIET in de vaste prijs inbegrepen.

Bestel hier:

Vakwerk gegarandeerd?

Wees gerust. Het laminaat wordt op een professionele manier gelegd. Daardoor bieden wij u een garantie van 12 maanden op de montage van het laminaat, de ondervloer en de plinten.