Rental

rental-hero-image


Hebt u een mooi project op het oog, maar is uw wagen niet geschikt om alles veilig thuis te krijgen? Geniet dan voor 19€ per uur (inclusief brandstof en kilometers) van de huurwagens van Renault die beschikbaar zijn op onze parking. Om hier gebruik van te maken dient u zich (bij voorkeur thuis) éénmalig in te schrijven met behulp van uw smartphone. Reserveer daarna tijdig uw voertuig, kies uw product in de winkel, ontgrendel het voertuig met de app op het door u gereserveerde tijdstip en u bent klaar om te vertrekken.

Benieuwd of deze dienst de juiste oplossing is voor u? Lees dan aandachtig het onderstaande stappenplan.

Hieronder geven we u mee wat u nodig hebt om iedere etappe vlot te doorlopen:


• Uw smartphone
• Uw identiteitskaart, rijbewijs & Makrokaart
• Uw kredietkaart & bankkaartlezer
• Toegang tot mailbox

• Uw smartphone
> Applicatie “Glide” met login en paswoord
• Uw smartphone
> Applicatie “Glide” met login en paswoord
inschrijven-big-header-nl
• Op het scherm van uw smartphone: klik op de QR-code.
• Op het scherm van een PC: scan de QR-code met een smartphone.
inschrijven_05
Installeer de app “Glide” van RCI Mobility op uw smartphone. Open de app “Glide” na installatie. Het registratieformulier zal automatisch geopend worden in de app “Glide”. Vul alle velden in.
inschrijven_09
In het registratieformulier dient u foto’s te nemen van:
• Identiteitskaart (recto-verso)
• Rijbewijs (recto-verso)
• MAKRO-kaart (kant streepjescode)
Druk op “Aanmelden” en bevestig uw inschrijving door te klikken op de link die verstuurd werd naar uw e-mailadres.
inschrijven_10
Ga terug naar de app “Glide” en log in. Druk op de knop “Mijn Account” > “Betaalgegevens”. Geef de gegevens van uw kredietkaart in. Reserveer € 2 ter validatie op de kredietkaart. OPGELET: De kaart dient éénmalig gevalideerd te worden met een kaartlezer. We verwittigen u via het opgegeven mailadres wanneer uw account geactiveerd werd en bruikbaar is om een voertuig te reserveren.
reserveren-big-header-nl
reserveren_03
Log in op de app “Glide”. Selecteer de functie “heen- en terugreis”. Selecteer de locatie waar u het voertuig wilt oppikken. Kies de datum en het uur van vertrek en (vermoedelijke) aankomst. OPGELET: U kan het voertuig maximum voor 4 uren reserveren.
reserveren_05
Kies het voertuig dat u wenst te gebruiken. Houd rekening met de toegelaten maten en gewichten van het voertuig. Accepteer de algemene voorwaarden onderaan het scherm. Bevestig de reservatie.
reserveren_09
Begeef u naar het voertuig (u dient binnen Bluetoothbereik te zijn van het voertuig). Log in op de app “Glide”. Druk op de knop “Reserveringen”. Selecteer de reservatie die u wenst te gebruiken.
reserveren_10
Op het vertrekuur kan u via de ronde knop de deuren van het voertuig ontgrendelen. Beantwoord de vragen in de app over de netheid en eventuele schade. In geval van schade: vul de velden in, neem een foto en bevestig. Neem de sleutel uit de houder in het handschoenkastje. Klaar voor vertrek!
rijden-big-header-nl
rijden_03
Indien het voertuig tijdens de reservatieperiode afgesloten moet worden, dient dit met de sleutel te gebeuren en NIET met de app.
rijden_05
Het voertuig dient aan het einde van de huurperiode teruggeplaatst te worden op dezelfde locatie als waar deze genomen werd. Steek de sleutel terug in het handschoenkastje door deze met de sleutelhanger in de daarvoor voorziene module te schuiven.
rijden_09

Verlaat en vergrendel het voertuig met de app binnen bluetoothbereik van het voertuig. Vergeet uw persoonlijke spullen niet mee te nemen voordat u het voertuig vergrendelt.

rijden_10
Beantwoord de vragen in de app over de netheid en eventuele schade. In geval van schade: vul de velden in, neem een foto en bevestig. Bevestig het einde van de reservatieperiode.