Ga op de foto met K3!

K3 komt naar Makro!

Exclusieve actie in MAKRO Eke en MAKRO Machelen

Fantastisch nieuws voor fans van K3! MAKRO Eke en MAKRO Machelen organiseren elk een exclusieve Meet&Greet met Hanne, Marthe en Klaasje. En als leuke souvenir van dat topmoment kan je met je favoriete meidengroep op de foto! Lees snel verder en mis deze buitenkans niet!

Zo maak je kans op jouw Meet & Greet met K3 bij MAKRO

De K3 MAKRO Meet&Greet gaat door op donderdag 15 februari in MAKRO Machelen of op vrijdag 16 februari in MAKRO Eke, telkens van 14u tot 15u30. Wie een K3 MAKRO Meet&Greet-voucher heeft, heeft recht op één officiële foto met Hanne, Marthe en Klaasje. Zodra je de voucher krijgt, dient minstens één persoon met de voucher in de rij te blijven aanschuiven tot je aan de beurt bent. De rest van het gezin mag intussen wel vrij bewegen.

Goed om te weten: per gezin mag je maximum 2 vouchers gebruiken; je mag wel met verschillende mensen op de foto.

Het aantal vouchers is beperkt, dus op tijd komen is de boodschap! Op de dag van de Meet&Greet kan je vanaf 10u je voucher afhalen.

Te laat voor de voucher?

Kon je geen voucher te pakken krijgen? Troost je, je kan wel tot dicht bij K3 komen om zelf een foto te nemen of te laten nemen door een familielid, een vriend(in) of een kennis. Tip: zeg ‘Ka driiiiiiiiiiiie’, dan heb je een mooie brede smile! En krijg je van Makro ook een leuk aandenken.

Nog geen MAKRO-kaart?

MAKRO is open voor iedereen, met of zonder btw-nummer. Vraag snel online je kaart aan via www.makro.be, of gewoon in je dichtstbijzijnde MAKRO.


Foto's Meet&Greet

Vanaf woensdag 21 februari komen de Meet&Greet foto's met K3 online te staan! Je kan dan jouw foto's terugvinden op facebook en op deze pagina.