BBQ Academy

bbq-academy-header

Become The King of your Grill!

In deze unieke samenwerking met BBQ Academy zorgt MAKRO ervoor dat jij tijdens deze interactieve workshop meer te weten komt over BBQ’en en het uitgebreide BBQ assortiment bij MAKRO.  

We werken met de Grill Guru kamado, de Weber Kettle en Barbecook Loewy als houtskooltoestellen en een gasbbq van Tarrington House.

Onder begeleiding van een ervaren BBQ chef steken we samen de vuren aan, leren we de verschillende toestellen beter kennen en gaan we samen aan de slag: we maken, op basis van ingrediënten uit het MAKRO assortiment, enkele leuke starters, een hoofdgerecht om af te sluiten met een dessert. Uiteraard voorzien we ook iets om de dorst te lessen. Wat staat er dan op het menu? Daar werken we ondertussen aan… 

Elke deelnemer ontvangt 1 week voor de workshop een herinnering met de nodige info in verband met het menu, timing, locatie en benodigdheden.

Dit is geen demo waar je gewoon moet toekijken en dan een hapje krijgt maar een volwaardige workshop met een volledige maaltijd voor elke deelnemer.

Na deze sessie kan jij jouw vrienden verrassen met de tips & tricks die je hebt geleerd en weet je perfect welk toestel bij jou past!  

En heb je nadien gelijk zin om aan de slag te gaan? Dan kan je zowel de toestellen, accessoires en ingrediënten uit deze workshop terugvinden in jouw favoriete MAKRO vestiging en aankopen!

Boek snel want de data en plaatsen zijn gelimiteerd.

Opgelet: Er moeten zich minimum 12 personen inschrijven op een workshop.  in geval van onvoldoende inschrijvingen kan BBQ Academy de workshop annuleren of verplaatsen naar een andere MAKRO vestiging. Uitzonderlijke weersomstandigheden kunnen helaas ook roet in het eten gooien. De deelnemer kan in dit geval zijn bedrag integraal terugkrijgen.

Schrijf je in:

Machelen
27/04/2019
Schrijf je in

Eke
27/04/2019
Schrijf je in

Alleur
27/04/2019
Schrijf je in

Sint-Pieters-Leeuw
04/05/2019
Schrijf je in

Deurne
04/05/2019
Schrijf je in

Lodelinsart
04/05/2019
Schrijf je in