Betalen bij Makro: een fluitje van een cent

Makro's Prijsgarantie

Heb je alleen cash bij, kies dan een kassa waar dit bordje boven hangt
 
cash-betaalkaarten-460x200
Kun je met andere betaalmiddelen afrekenen, neem dan een kassa met dit bordje
enkel-betaalkaarten-460x200

• Betaalkaarten
Aan elke Makro-kassa kun je betalen met Bancontact/Mister Cash, Maestro en V-Pay. 

betaalkaarten

• Kredietkaarten
Visa en Mastercard kun je ook gebruiken. Heb je nog geen kredietkaart en wil je er één? Met jouw Makro Mastercard kun je niet alleen in maandelijkse aflossingen terugbetalen*, maar ook van een pak andere voordelen genieten. Ga even langs bij de Makro Finance Desk om je Makro Mastercard aan te vragen.

Meer info over Makro Mastercard

*Onder voorbehoud van naleving van de contractuele minimale maandelijkse terugbetaling en de wettelijke verplichting tot nulstelling.

Makro-MasterCard-2

• Ecocheques
Ecologisch verantwoorde producten en biologisch gekweekte voeding kunnen betaald worden met Ticket Ecocheque® of EcoPass®. In alle Makro-winkels kun je nu ook met elektronische ecocheques van Sodexho en Edenred betalen. Vraag aan de kassa wat je ecocheque-saldo is en gebruik ze supergemakkelijk via de betaalterminal.

Meer info over ecocheques

eco
• Elektronische maaltijdcheques
Makro aanvaardt de elektronische maaltijdcheques uitgegeven door Edenred & Sodexo, Monizze en E-kena. Je herkent deze kaarten ook aan het Payfair logo. 

payfair
• Geschenkcheques 
Makro aanvaardt de geschenkcheques van CadeauPass® en CadeauPass Social.
cadeau

• Makro in a Box
Voor wie zijn familie, vrienden of kennissen een cadeau wil doen, maar moeite heeft om het ideale geschenk te vinden, is Makro in a Box de ideale oplossing. 
Een leuk doosje met een waardebon van 25 of 50 euro waarmee iedereen bij Makro kan betalen. Ook wie nog geen Makro-kaart bezit, want in het doosje steekt een formulier om je eigen Makro-kaart aan te vragen.

Meer info over Makro in a Box

• Aankoopbonnen

Zelfstandigen en bedrijven kunnen via deze link voor hun werknemers of relaties aankoopbonnen aanschaffen. Deze aankoopbonnen zijn fiscaal erg interessant en kunnen tot 1 jaar na uitgiftedatum gebruikt worden. Er worden helemaal géén kosten gerekend. Voor € 100 aankoopbonnen bestellen betekent dat er voor € 100 gekocht kan worden!

Meer info over aankoopbonnen

makrobonnen

geld-opnemen-300x199
CASH GELD OPNEMEN
Wist je al dat je met je Bancontact en M-Card ook cash geld kunt opnemen aan de kassa? Wanneer je aan de kassa komt om je aankopen te betalen, zeg je gewoon aan de kassierster hoeveel cash je wenst te ontvangen en je betaalt met je kaart. Bij de M-Card is deze transactie vanaf de datum van de opneming onderworpen aan intresten van het contractuele JKP (Jaarlijks Kosten Percentage).