Zomerspaaractie

zomersparen-header-nl

Hoe meer je winkelt bij MAKRO van 3 juli tot 25 augustus, hoe meer korting je krijgt in september.

Vanaf 3 winkelbezoeken met een minimumbedrag van € 50* elkontvang je in september 3% van het totale bedrag van je aankopen. 

4 winkelbezoeken = 4%
5 winkelbezoeken = 5%
En zo verder, tot 10% !

Voorbeeld: 5 winkelkarren van € 100 = € 25 op je kaart (uit te geven in september)

Geef bij je inschrijving zeker het nummer van je klantenkaart in. Enkel aankopen met deze kaart tellen mee voor de berekening van je korting. Het kortingbedrag wordt op de geregistreerde klantenkaart geladen. Het bedrag van de gespaarde korting is maximum € 200 en kan je gebruiken van 1 september tot en met 30 september 2018. We houden je via tweewekelijkse e-mails op de hoogte van je tussentijdse saldo.

*Het totale nettobedrag dat je betaalde aan de kassa en waar eventuele kortingen al van afgetrokken werden. Aankopen van één dag worden samengeteld om aan het minimum netto-aankoopbedrag te komen van € 50 en worden automatisch beschouwd als één bezoek. Artikelen die tijdens de spaarperiode geretourneerd worden, worden in mindering gebracht. Het aantal bezoeken met aankopen van meer dan € 50 netto bepaalt het kortingspercentage. Dit kortingspercentage zal verrekend worden op het totaal gespendeerde bedrag tijdens de spaarperiode (ook facturen onder de € 50 netto tellen mee om het eigenlijke kortingsbedrag te berekenen). Niet geldig bij aankoop van rookwaren, Makro in a box, belevenisbonnen, kranten, tijdschriften, telefoonkaarten, postzegels, leeggoed, gemeentelijke vuilniszakken, spaaractie en aankopen op www.MakroShop.be. Niet geldig bij Media Markt. De korting zal geladen worden op de klantenkaart waarmee de aankopen gedaan werden en waarmee je je hebt geregistreerd op de website.Het is niet mogelijk om aankopen van verschillende kaarten te laten samentellen. De korting is enkel te verzilveren bij MAKRO België van 1 september tot en met 30 september 2018. Nadien is de korting niet meer inwisselbaar. Het verzilveren gebeurt automatisch aan de kassa. De gespaarde korting is niet geldig bij METRO België, op MakroShop.be, in het restaurant en het benzinestation en bij Media Markt.


Schrijf je in

*
*
Anders kunnen we je inschrijving niet bevestigen.
*
Om je te kunnen contacteren bij vragen.
*

Kaartnummer

Card zones
*
*

Door deel te nemen aan deze actie ga je ermee akkoord dat we je commerciële boodschappen sturen in de vorm van MAKRO-folders, promoties, nieuwigheden, uitnodigingen voor evenementen... Je kunt je te allen tijde uitschrijven.