Gratis chocolade, speelgoed & kerstdeco

header-nl

Droom jij stiekem ook al over de leukste tijd van het jaar en kriebelt het al een beetje om je erop voor te bereiden? Met onze nieuwe spaaractie kan het aftellen beginnen.

Van 8 september t.e.m. 26 oktober 2021 kan je al gretig beginnen sparen voor speelgoed en chocolade en zelfs al voor decoratie voor die knusse dagen in december. In totaal kan je tot wel € 40 shoptegoed verdienen!

Zo werkt het

Vanaf € 100 spaar je 1 punt, vanaf € 180 spaar je 2 punten. Zodra je 4 punten hebt, hebt je recht op € 10 shoptegoed. Bij 6 punten loopt je shoptegoed op tot € 20 en bij 8 punten zelfs tot € 40. Denk eens aan al het leuks/lekkers/moois (schrappen wat niet past 😊) je daarmee kan aankopen.

Zin om mee te sparen?

Deelnemen aan de actie doe je via MyMakro, hét online-platform dat tal van voordelen biedt. Via onderstaande link kan je makkelijk een eigen account aanmaken en de actie activeren.


 

Voorwaarden

Alle aankopen * van ingeschreven klanten worden geregistreerd op de makro-kaart.

Bij aankoop van minimum € 100 ontvang je 1 spaarpunt.

Bij aankoop van minimum € 180 ontvang je 2 spaarpunten.

Met een maximum van 2 punten per dag.   

Alle aankopen * vanaf 8/09/2021 worden automatisch meegeteld op je makro-kaart, ook als je je daarna hebt ingeschreven. Wacht dus niet langer en registreer je om van al onze voordelen te genieten!

* Niet geldig bij aankoop van makro cadeaubonnen, belevingsbonnen, kranten, tijdschriften, telefoonkaarten, postzegels, leeggoed, gemeentelijke vuilniszakken en aankopen op MakroShop.be of bij Media Markt. De gespaarde korting is niet geldig bij METRO België, op MakroShop.be en bij MediaMarkt.  

De korting wordt op de klantenkaart geladen waarmee de aankopen bij makro België gedaan werden en waarmee je je hebt geregistreerd. Het is niet mogelijk om aankopen met verschillende kaarten te laten samentellen.

 

card

Kaarten waarbij zone1 en zone2 hetzelfde zijn, worden beschouwd als 1 klantenkaart. Kaarten waarbij zone1 en zone2 hetzelfde zijn, sparen samen. Je hoeft deze kaarten dus niet allemaal afzonderlijk in te schrijven, één klantenkaart volstaat.

Je kunt de korting verzilveren in de makro-winkels in België van 3 november tot en met 4 december 2021. De korting kan ingewisseld worden voor speelgoed, chocolade en kerstdecoratie naar keuze. De korting dient in één keer opgenomen te worden en wordt dan automatisch van je kaart afgetrokken aan de kassa. Er wordt geen geld teruggegeven. De gespaarde punten kunnen niet gebruikt worden voor andere acties of omgeruild worden tegen geld.

Niet cumuleerbaar met andere promoties op speelgoed, chocolade en kerstdecoratie.