Leonardo spaaractie

Vanaf 12/07/2017

header-nl

Hoe werkt het?

  1. Verzamel tot en met 17 oktober 2017 de spaarzegels die je aan de kassa krijgt. 1 spaarzegel per aankoopschijf van € 20 (d.w.z. 2 voor € 40, 3 voor € 60 etc.).
  2. Kleef 5 spaarzegels op de spaarkaart.
  3. Heb je 5 spaarzegels verzameld, dan krijg je tot maar liefst 75% onmiddellijke korting op een artikel in deze folder uit de collectie van Leonardo. Tot en met 31 oktober 2017 kan je in je winkel uit de Leonardo-display een artikel uitkiezen en je volle spaarkaart aan de kassa tonen.

Leonardo staat al meer dan 150 jaar voor design, vernieuwing en hoogwaardige kwaliteit met een feestelijk tintje. Leonardo biedt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van glaswerk en maakt van elke gelegenheid een uniek moment.

spaarproducten

gratis-koffieproducten

 

Een set van 2 glazen gratis zolang de voorraad strekt: indien u voor het einde van de spaaractie een volle Leonardo-spaarkaart afgeeft, ontvangt u GRATIS een set van 2 dubbelwandige espressoglazen. Wacht niet langer en begin snel te sparen. In totaal worden er 2000 gratis sets van 2 glazen geschonken aan de 2000 eerste klanten die een volle Leonardo-spaarkaart inleveren. 

*Zolang de voorraad strekt. Actie geldig bij Makro Cash & Carry Belgium NV/SA - niet geldig op aankopen bij MediaMarkt