Spaaractie Chop & Grill

chop-grill-header-nl

GreenPan, wereldwijd dé referentie in gezond kookgerei, selecteerde voor Chop & Grill alleen de beste materialen en de leukste designs. Omdat kwaliteit, duurzaamheid en stijl perfect hand in hand kunnen gaan. Weer of geen weer, elk moment is goed om je beste grillkunsten boven te halen. Met de Chop & Grill collectie van GreenPan heb je alles in huis om vlees, vis en verse groenten in een handomdraai klaar te maken. Van stijlvolle messensets tot gezonde keramische antiaanbakpannen en een handige mini-barbecue. Zo geniet je samen met je gasten van de smakelijkste grillgerechten, in elk seizoen.

Hoe spaar je mee?

Vanaf 8 april 2020 ontvangen MAKRO-klanten per aankoopschijf van €10 (incl. btw)* een Chop & Grill-spaarzegel. Met 5 spaarzegels kan je een product kopen uit de Chop & Grill-collectie en kan je profiteren van de aangeduide korting.

Deze actie loopt van 8 april 2020 tot en met 19 mei 2020. Spaarkaarten met voldoende zegels kunnen worden ingeruild tot en met 2 juni 2020.

Je kan sparen voor:

producten-nl

Voorwaarden spaaractie Chop & Grill

  1. Het aanbod is geldig bij MAKRO Cash & Carry België.
  2. Niet geldig op aankopen via makroshop.be of bij Media Markt.
  3. Het aanbod geldt voor elke MAKRO-kaarthouder.
  4. Je ontvangt een spaarzegel per aankoopschijf van €10 (incl. btw)*.
  5. Alleen spaarkaarten met 5, 10, 15 of 20 zegels worden aanvaard.
  6. Losse spaarzegels en volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor een andere actie of tegen geld.
  7. MAKRO kan verloren, beschadigde of gestolen spaarzegels niet vervangen.
  8. Je kan het gekozen Chop & Grill-product meenemen na afgifte van een spaarkaart met voldoende zegels en betaling van het gepaste supplement (incl. btw) aan de kassa.
  9. Zegels worden uitgegeven van 8 april 2020 tot en met 19 mei 2020. Spaarkaarten met voldoende zegels kunnen worden ingeleverd tot en met 2 juni 2020.
  10. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

*Na aftrek van andere promotionele kortingen en exclusief rookwaren, postzegels, leeggoed.