Spaaractie Bialetti

header-nl

Hoe spaar je voor deze Bialetti-collectie?

Vanaf 27 januari 2021 ontvang je per aankoopschijf van €15 (incl. btw)* een Bialetti-spaarzegel. Plak de zegels op de spaarkaart en lever deze in om te profiteren van de korting. Deze actie loopt van 27 januari 2021 t.e.m. 9 maart 2021. Spaarkaarten met voldoende zegels kunnen worden ingeruild t.e.m. 23 maart 2021.

Klaar om in alle luxe te genieten van wat tijd voor jezelf?

Met de nieuwe collectie van het Italiaanse koffiemerk Bialetti haal je alles in huis voor stijlvolle koffie- en theemomenten.

Bialetti bracht in 1933 zijn Bialetti Moka Express op de markt en introduceerde daarmee de kunst van het koffiezetten in zowat elke Italiaanse keuken! Door de jaren heen breidde Bialetti zijn assortiment verder uit en werd het wereldwijd een iconisch merk.

Met deze nieuwe collectie doet Bialetti de harten van koffie- en theeliefhebbers opnieuw sneller slaan! Het functionele design, de kwalitatieve materialen en de prachtige uitvoering geven de collectie een luxueuze uitstraling.
Om een langere levensduur te garanderen, wordt handwas aangeraden voor de dubbelwandige kommen en glazen.

Alles wat je nodig hebt om stijlvol te genieten, thuis en onderweg!

products-nl

Theepot met slim filtersysteem

De theepot, gemaakt van duurzaam borosilicaatglas en met athermische handgreep en filterknop, is voorzien van een slim filtersysteem. Hierdoor bepaal je zelf de infusietijd en kan je de losse theeblaadjes uit het water halen zonder het deksel te moeten openen.

Hoe werkt het? Theefilter omlaag: trek de filterknop recht en laat hem zakken om de theefilter in het water te plaatsen. Theefilter omhoog: til en buig de filterknop om de theefilter uit het water te halen.

theepot-kleiner

Actievoorwaarden

  1. Het aanbod is geldig bij MAKRO Cash & Carry België.
  2. Het aanbod geldt voor elke kaarthouder.
  3. Je ontvangt een spaarzegel per aankoopschijf van €15 (incl. btw)*.
  4. Alleen spaarkaarten met 5, 10, 15 of 20 zegels worden aanvaard.
  5. Losse spaarzegels en volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor een andere actie of tegen geld.
  6. MAKRO kan verloren, beschadigde of gestolen spaarzegels niet vervangen.
  7. Je kan het gekozen Bialetti-product meenemen na afgifte van een spaarkaart met voldoende zegels en betaling van het gepaste supplement (incl. btw) aan de kassa.
  8. Zegels worden uitgegeven van 27 januari 2021 t.e.m. 9 maart 2021. Spaarkaarten met voldoende zegels kunnen worden ingeleverd t.e.m. 23 maart 2021.
  9. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

* Na aftrek van andere promotionele kortingen en exclusief rookwaren, postzegels, leeggoed.