Spaaractie barbecue

Van 11 mei tot en met 23 juni 2020 kan je tot wel € 40 korting sparen op barbecues, barbecueaccessoires, vlees en bier.

Als je ingeschreven bent, worden al je aankopen* geregistreerd op je MAKRO-kaart. Per aankoopschijf van € 20 ontvang je 1 spaarpunt. Je kan maximaal 50 punten sparen. Alle aankopen* vanaf 11 mei 2020 worden automatisch meegeteld op je MAKRO-kaart, ook als je je daarna pas hebt ingeschreven. Wacht niet langer en registreer je om te profiteren van deze actie! 
 

Spaar je 20 punten, dan heb je recht op een korting van € 10 vrij te besteden aan barbecues, barbecueaccessoires, vlees en bier.
Spaar je 30 punten, dan heb je recht op een korting van € 20 vrij te besteden aan barbecues, barbecueaccessoires, vlees en bier.
Spaar je 50 punten, dan heb je recht op een korting van € 40 vrij te besteden aan barbecues, barbecueaccessoires, vlees en bier.
 

 

Je kan de korting verzilveren** in de MAKRO-winkels in België van 1 juli tot en met 31 juli 2020. De korting is geldig op barbecues, barbecueaccessoires, vlees en bier naar keuze. 

 

Registreer je nu via MyMakro.be

 

* Niet geldig bij aankoop van rookwaren, MAKRO-cadeaubons, belevenisbonnen, kranten, tijdschriften, telefoonkaarten, postzegels, leeggoed, spaaracties, gemeentelijke vuilniszakken en aankopen op MakroShop.be of bij Media Markt.

** De gespaarde korting is niet geldig bij METRO België, op MakroShop.be en bij MediaMarkt. De korting wordt geladen op de klantenkaart waarmee de aankopen bij MAKRO België werden verricht en waarmee je je hebt geregistreerd. Het is niet mogelijk om aankopen met verschillende kaarten te laten samentellen. De korting wordt automatisch in mindering gebracht aan de kassa. De korting dient in één keer opgenomen te worden. Er wordt geen geld teruggegeven. De gespaarde punten kunnen niet gebruikt worden voor andere acties of omgeruild worden tegen geld. Niet cumuleerbaar met andere promoties op barbecues, barbecueaccessoires, vlees en bier.