Schulte-Ufer Spaaractie

header-nl

Hoe spaar je voor jouw Schulte-Ufer potten en pannen?

Vanaf 2 november 2016 ontvang je bij Makro per aankoopschijf van €25* een gratis Schulte-Ufer spaarsticker. Wanneer je 10 spaarstickers hebt, profiteer je van een aanzienlijke korting op de Schulte-Ufer potten en pannen. Afhankelijk van het Schulte-Ufer product betaal je dan nog slechts een klein supplement bij, van €2,99 voor de snijplank tot €19,99 voor de soeppot.

Een (extra) spaarkaart nodig? Download ze hier.

keukengerei-nl

Actievoorwaarden Schulte-Ufer spaaractie

  1. Dit aanbod is uitsluitend geldig bij Makro Cash & Carry Belgium.
  2. Het aanbod geldt voor elke Makro-kaarthouder.
  3. Je ontvangt 1 Schulte-Ufer spaarsticker per aankoopschijf van €25*.
  4. Bij aankoop van een sponsorproduct ontvang je het aantal extra spaarstickers dat bij het sponsorproduct in de Makro-folder en -winkel vermeld staat.
  5. Alleen het vermelde aanbod is geldig. Andere spaarstickercombinaties met alternatieve kortingen zijn niet mogelijk.
  6. Losse spaarstickers en volle spaarkaarten kun je niet gebruiken voor een andere actie of inwisselen tegen geld. Noteer de einddatum van de actie om je spaarkaarten tijdig om te ruilen.
  7. Makro kan verloren, beschadigde of gestolen spaarstickers niet vervangen.
  8. Schulte-Ufer spaarstickers worden uitgegeven van woensdag 02/11/2016 t.e.m. dinsdag 21/02/2017. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden t.e.m. dinsdag 07/03/2017.
  9. Actie geldig zolang de voorraad strekt. OP = OP

* lnclusief btw. Exclusief rookwaren, telefoonkaarten. postzegels, Makro in a box, belevenisbonnen. kranten en tijdschriften, iTunes-, Xbox- en Microsoft-geschenkkaarten, leeggoed, transport- en herstellingskosten, restaurant en benzinestation. Schulte-Ufer, World Trade Center Amsterdam, Zuidpleln 84, 1077 XV Amsterdam, The Netherlands.
** In totaal worden 10.000 gratis snijplanken weggegeven aan de eerste 10.000 klanten die een volle Schulte-Ufer spaarkaart inleveren en bijbetalen voor een pot/pan/snijplank van deze actie.


Nederlandstalige gebruiksaanwijzing nodig?

In de bijgevoegde gebruiksaanwijzing staat helaas geen Nederlandstalige tekst. Deze kan je hier downloaden.