Koppelverkoop - wenskaart

wenskaart-header-nl
koppelverkoop-nl

MAKRO Deurne steunt Tele-Onthaal, een organisatie waar iedereen die zich zorgen maakt en nood heeft aan een helpend gesprek in alle anonimiteit terechtkan. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bieden hulpverleners er gratis een luisterend oor.

MAKRO Eke steunt het Kinderkankerfonds, een vzw die financiële en psychologische steun biedt aan kinderen met kanker en hun gezinnen door hen moed in te spreken en bij te dragen tot een betere levenskwaliteit met een (financieel) duwtje in de rug. Bovendien steunen ze wetenschappelijk onderzoek.

MAKRO Machelen steunt Eigen Thuis, een centrum voor de maatschappelijke integratie van personen met een beperking of chronische ziekte, gelegen in Grimbergen. Eigen Thuis biedt oplossingen op maat op het vlak van intensieve woonondersteuning, kort logement, ondersteuning bij dagactiviteiten, aangepast vervoer,…

MAKRO Sint-Pieters-Leeuw steunt De Poel, een sociaal bewogen, professionele, persoons- en welzijnsgerichte onderneming voor volwassenen met een mentale beperking. De Poel biedt dag- en woonondersteuning en tracht tijdens ateliers en activiteiten de persoonlijke ontwikkeling van het individu te stimuleren.

MAKRO Lodelinsart ondersteunt de Papillon Foundation, een vereniging zonder winstoogmerk met als missie diensten aan te bieden die aangepast zijn aan kinderen met een handicap om hun volledige potentieel te bereiken en aan de behoeften van hun families te voldoen. De stichting promoot de rechten van kinderen en gelijke kansen en bevordert tegelijkertijd hun integratie in de gemeenschap.

MAKRO Alleur steunt Resto du Cœur de Liège, een centrum dat mensen in armoede helpt om hun plaats in de maatschappij weer te vinden met o.a. een sociale dienst, een café voor een hartverwarmend gesprek, douchefaciliteiten, warme maaltijden, een hulpdienst voor jonge moeders en een medische dienst.