Koppelverkoop - steunkaart

header-nl
steunkaart-nl

MAKRO Machelen steunt ’t Vosje, een omnisportclub voor personen met een verstandelijke beperking. Dankzij regelmatige trainingen, onder begeleiding van coaches en studenten kinesitherapie, behaalden de atleten bij verschillende sportmanifestaties, waaronder de Special Olympics, al prachtige resultaten.

MAKRO Deurne steunt Tele-Onthaal, een organisatie waar iedereen die zich zorgen maakt en nood heeft aan een helpend gesprek in alle anonimiteit terechtkan. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bieden hulpverleners er gratis een luisterend oor.

MAKRO Alleur steunt Rire à l'hôpital, een vereniging van ziekenhuisclowns die de kinderafdelingen van Brusselse en Luikse ziekenhuizen bezoeken. Ze willen een lach toveren op het gezicht van elk kind, waardoor het even kan wegdromen en aan de dagelijkse realiteit kan ontsnappen.

MAKRO Eke steunt het Kinderkankerfonds, een vzw die financiële en psychologische steun biedt aan kinderen met kanker en hun gezinnen door hen moed in te spreken en bij te dragen tot een betere levenskwaliteit met een (financieel) duwtje in de rug. Bovendien steunen ze wetenschappelijk onderzoek.

MAKRO Sint-Pieters-Leeuw steunt Ayude for a new day, een organisatie waar de armsten ter wereld, in het bijzonder de talrijke (straat)kinderen in ontwikkelingslanden, centraal staan. Ze geloven dat het bieden van duurzaam onderwijs de sleutel is om deze kinderen uit de vicieuze armoedecirkel te halen en bijgevolg hun zelfvertrouwen en eigenwaarde te ontwikkelen.

MAKRO Lodelinsart steunt Un temps pour Aimer, een vzw van vrijwilligers die kinderen helpen die het moeilijk hebben. Ze zijn momenteel zeer actief in ziekenhuizen waar ze zieke kinderen bezoeken. De vereniging, die ook over de grenzen heen actief is, hoopt op termijn ook een opvangplaats te creëren voor kinderen die in de steek gelaten zijn, kinderen die geplaatst zijn door de rechter, weeskinderen...

 

Actie geldig van 15 juli 2020 tot en met 28 juli 2020.