Ultra Vers

ultra-vers-hero
Kwaliteit van boot tot bord
In onze afdeling verse vis bieden we je ruim 60 verschillende producten aan en fileren we de vis volgens jouw wensen. Als klant voel je je hier echt als een vis in het water ! Onze leveranciers volgen de principes van de duurzame visvangst en onder het Petits Bateaux-label vind je uitsluitend vissen die selectief met de lijn gevangen werden: absolute topkwaliteit ! Ook ons gamma schaal- en schelpdieren (zelfs levende kreeften) doet iedere lekkerbek watertanden. Bovendien kan Makro je dankzij zijn grote omzet de beste prijs in de markt bieden.

Veilig van stal tot steak
Ons assortiment is erg gevarieerd. Elke morgen leggen we wel 500 producten in aangepaste verpakkingen voor je klaar! Alles komt van gecertificeerde kwekers om, van stal tot steak, de voedselveiligheid te waarborgen. De dagelijkse leveringen zijn dan weer een garantie voor een optimale versheid. Voor kleine gezinnen hebben we kleine verpakkingen, maar koop je grotere hoeveelheden, dan wordt het pas écht voordelig!

Eet elke dag 5 stukken fruit en groenten
Die goede raad is nog steeds geldig, maar je vraagt je misschien af hoe je dat kunt waarmaken. Makkelijk! Kom ons aanbod groenten en fruit eens bekijken. Het is een van de pronkstukken van onze ultravers-afdeling. Je vindt er niet alleen de dauwverse oogst van veld en serre, maar ook een ruim assortiment gewassen en gesneden groenten en fruit. Deze laatste zijn kant-en-klaar, garanderen weinig afval en tijdverlies en koop je tegen de beste prijs.

Een koffiekoek voor jou?
Bij ons vind je niet alleen koffiekoeken, maar ook een ruime keuze knapperig, versgebakken brood. We mengen en kneden het deeg immers ter plaatse en we bakken meerdere keren per dag volkoren-, meergranen-, tijger-, notenbrood, enz. We bakken op ambachtelijke wijze, maar wel met de allernieuwste installaties en we gebruiken alleen ingrediënten die aan de strengste normen voldoen. Daardoor kunnen we een constante kwaliteit garanderen tegen een heel voordelige prijs.

Bij Makro haal je het onderste uit de kan
Makro verandert geen water in wijn, maar je vindt er wél allerhande soorten water, wijn, bier en sterkedrank. We verkopen niet àlle Belgische bieren, maar het aanbod is zeer ruim. Je kunt kiezen tussen de lekkerste wijnen uit vijf continenten. Dit kan per fles, maar koop je per karton, dan krijg je korting en haal je het onderste uit de kan!

Assortiment

 • groenten-fruit-big-listing

  Van ’s morgens tot ’s avonds kan en moet je van fruit en groenten genieten.

  Groenten en Fruit

 • vlees-big-listing

  Vlees van Makro: veilig van stal tot steak

  Vlees, Gevogelte en Wild

 • vis-big-listing

  In de afdeling verse vis van Makro zijn immers meer dan 60 soorten verse vis continu beschikbaar, versneden volgens jouw wensen.

  Verse Vis