Party

Echt álles voor feestneuzen & fuifnummers.

  • Uniek aanbod, van decoratie tot hapjes en drankjes
  • Voor elke gelegenheid
  • Voor elk budget
  • Advies en checklists om niets te vergeten


Alles voor je feest onder één dak

Feest in het vooruitzicht? Dan kom je vast tijd tekort. Dus waarom verschillende winkels bezoeken als je ook gewoon echt álles bij MAKRO vindt? Van uitnodigingen tot slingers, van partytenten tot aperitiefhapjes. Voor elke gelegenheid én voor elk budget haal je álles voor je feest bij MAKRO.

Hou je stress én je budget onder controle

Met een gedetailleerde checklist voor elk type feest vergeet je niets meer. Decoratie: check! Glazen: check! Champagne: check-check! Nergens kom je zo’n uitgebreid aanbod feestartikelen tegen als in je MAKROwinkel. Netjes en overzichtelijk bij elkaar gebracht in onze Party-winkelwereld. Onze adviseurs staan je bij met topadvies en begeleiden je stap voor stap. Het enige wat jij nog moet doen, is kiezen!

Kom langs voor:

Decoratie, papierwaren, wegwerpartikelen, bakbenodigdheden, hapjes, (gepersonaliseerde) taarten, diepgevroren gerechten, geschenkideeën, drankjes, verkleedkledij, snoep, feestmateriaal voor buiten en nog veel meer!


Geboorte & doopfeest

Het mooiste feest van allemaal

De geboorte van je kleine wondertje, dat móet gevierd worden. Met de lekkerste suikerbonen, ballonnen en slingers en een heerlijk glas champagne. Kiezen jullie voor een babyborrel of een doopfeest? MAKRO heeft álles wat je nodig hebt, van wegwerpbestek en tafelkleden tot hapjes voor het lekkerste dessertenbuffet.

Makkelijk, zo’n checklist!

Met een handig controlelijstje neem je - in één keer - alles mee wat je nodig hebt om de geboorte of het doopfeest van je nieuwste spruit te vieren.

Geboorte & doopfeest

Verjaardag

Happy birthday to you!

Hoe gek je idee ook is, alle kans dat je bij MAKRO alles aantreft om van je (thema) verjaardagfeest een knalparty te maken. Een kleurenthema of toch eerder een discoverkleedfeest?

Jij het idee, wij alle benodigdheden:

Slingers, ballonnen, goodiebags, snoep, cadeautjes, muziek, gepersonaliseerde verjaardagstaarten en nog veel meer!

Verjaardag

Themafeest

Kies jouw thema

Het oog wil ook wat. En dat geldt zeker ook voor je feesttafel. Of je nu voor een moderne, klassieke of knettergek versierde feestdis gaat: kom even langs bij je MAKROwinkel. Voor inspiratie en voor hulp van onze feestadviseurs bij je aankopen.

Nieuw bij MAKRO

Vanaf nu vind je in onze Partywinkelwereld de meest uiteenlopende feestthema’s terug, voor kinderen én volwassenen. Nog een leuk aandenken om mee te geven met de feestvierders? Neem een kijkje bij onze goodiebags, die je zelf vult met de lekkerste snoepjes.

Themafeest

Bestel jouw unieke en versgemaakte feesttaart

Maak er een onvergetelijk feestje van met HAPPY gâteau: de unieke en lekkere feesttaart, die je zelf een unieke toets geeft met een leuke foto of een tekstje. Vers voor jou gemaakt!

Klik hier

Let op: selecteer jouw MAKRO-vestiging op het einde van het bestelproces. Je kunt je taart nadien afhalen bij onze bakkerij.

gepersonaliseerde-taart