Good Food

Echt álles voor hobbykoks & stille genieters.

  • Smaakvolle topingrediënten
  • Seizoensgebonden producten
  • Up-to-date met de nieuwste foodtrends
  • Bekroonde klassiekers

In de kijker: Salades
Klik hier!Fruit & groenten

Jij kiest

Vers, in blik of diepgevroren? Aan jou de keuze. In onze vernieuwde winkel staat alles makkelijk bij elkaar. Zo behoud jij het overzicht en wordt kiezen kinderspel.

Kwaliteit is koning

Bij Makro is kwaliteit niks speciaals: voor ons is het normaal dat we je het beste aanbieden wat we op de markt vinden. Kom zelf proeven van onze specialiteiten op onze tweewekelijkse Fruit & Groentefair, want daar stellen we je onze seizoensproducten boordevol smaak voor.

Kookinspiratie nodig?

Kom naar Makro! Op de vernieuwde Fruit- & Groenteafdeling ontdek je nieuwe recepten met je favoriete ingrediënten, geven we bewaartips en volg je zelfs workshops en kookdemo’s met professionele koks en voedingsspecialisten.

Fruit & groenten

Vis

Alles verzameld

Jij hebt vis nodig? Of het nu gaat over tonijn in blik voor een zelfgemaakte tonijnsalade, diepgevroren tongrolletjes of een heerlijke verse moot zalm: in de visafdeling van je Makro ontdek je een zee van verse vis en visproducten bij elkaar. Zoeken hoeft niet meer.

Elke maand een nieuwe ontdekking

Laat je elke keer opnieuw verrassen door onze Vis van de Maand. Minder bekende vissoorten die tóch heel lekker zijn, zetten we graag in de spotlights in onze visafdeling. Maar wacht niet te lang, want volgende maand is er weer een nieuwe Vis van de Maand!

Marinade: wij of jij?

En waarom eet je vandaag niet eens gemarineerde vis? Een marinade maak je makkelijk zelf. Weinig tijd of geen zin? Dan marineren wij graag ter plaatse voor jou, met onze overheerlijke marinades.

Vis

Vlees

Nooit meer zoeken

Verse brochettes voor je barbecue, of toch liever diepgevroren hamburgers voor je chirofuif? We brengen alle vleeswaren bij elkaar in onze grote vleesafdeling. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar dat ene stukje vlees waar jij zin in hebt.

Charcuterie van over de hele wereld

Je bent op zoek naar een specifieke ham of unieke salami? Veel kans dat je hem in de charcuterietoog van je Makro ontdekt! Voorverpakte topkwaliteit rechtstreeks uit Italië? In ons grote assortiment tref je het zeker en vast.

Inspiratie nodig? Welkom!

Bij Makro zorgen we niet alleen voor je wekelijkse menu. Ook als het eens iets anders mag zijn, kan je bij ons terecht. Volg een van onze workshops of steek iets op uit onze kookdemo’s: we tonen je de nieuwste trends op het gebied van vlees en charcuterie.

Vlees

Bakkerij

Nóg beter brood

Nog verser, nog krokanter, nog meer smaak: in je vernieuwde Makro is er een ultramoderne bakkerij. Zo zijn jouw brood, broodjes en ontbijtkoeken lekkerder dan ooit. En wie kan er weerstaan aan die heerlijke geur van versgebakken brood?

Elk seizoen z’n brood

Paasbrood, notenbrood, kerstbrood: bij Makro ontdek je telkens weer dat ene speciale broodje dat je net zocht.

Per stuk of per zak? Jij kiest!

Ook als je geen grote hoeveelheden nodig hebt, ben je van harte welkom op onze bakkerijafdeling. Want vanaf nu kies je onze broden, broodjes en ontbijtkoeken ook gewoon per stuk.

Bakkerij

Zuivel

Kaasspecialist Makro

Kazen voor elke dag? Natuurlijk. Maar aan de kaastoog van je Makro proef je ook exclusieve kazen en ontdek je nieuwe smaken. Ook voor kazen die alleen in bepaalde periodes van het jaar verkrijgbaar zijn, helpen onze kaasmeesters je graag op weg.

We ♥ kaas- en wijnavondjes

Elke kaassoort krijgt een smaakprofiel. Zo helpen we je kiezen, en zie jij meteen ook welke wijn of welk bier het beste bij je kaasplank past.

Intoleranties? Geen probleem

We proberen zo goed mogelijk in te spelen op jouw speciale noden. Daarom hebben we ons bio- en glutenvrije assortiment flink uitgebreid.

Zuivel

Wijn & sterkedrank

Wonderlijke wijnen

We brengen de wereld in je wijnglas. In onze wijnafdeling proef je - naast de klassiekers - ook een groot aanbod nieuwewereldwijnen. Je ziet ook meteen welke wijnen in de prijzen vielen op wedstrijden en medailles kregen voor hun uitzonderlijke smaak.

Mee met de trends

Ook op wijnvlak is Makro helemaal mee met de nieuwste trends. De professionele horecaklanten van onze METRO-winkels houden ons up-to-date, en die kennis gebruiken we dan weer om jou te laten genieten.

Betaalbare selectie sterkedrank

Op zoek naar een specifieke sterkedrank voor je cocktail, of liefhebber van een fijne single malt? Onze afdeling sterkedrank heeft vast wat je zoekt.

Ons vakmanschap drink je met verstand

Wijn & sterkedrank

Kruidenierswaren

Specialist in olijfolie

Olijfolie is een echt seizoensproduct, en daar houden we bij Makro graag rekening mee. Zo bieden we je de lekkerste olijfolies aan van over de hele wereld, allemaal met hun eigen, specifieke smaakprofiel.

Pik een graantje mee

Graanproducten zoals quinoa en freekeh, en peulvruchten als linzen en kikkererwten geven een extra dimensie aan je (vegetarische) gerecht. Vul je zakje met de hoeveelheid die je nodig hebt.

Kiezen wordt kinderspel

De nieuwe aanduidingen maakt olijfolie kiezen een stuk eenvoudiger. Je leest meteen hoe je de olie het beste gebruikt, en welk smaakprofiel je mag verwachten.

Kruidig aanbod

Kruiden en specerijen zijn een must om van je maaltijd een succes te maken. Want een gerecht zonder de juiste kruiding is gewoon een verzameling ingrediënten. Kom ruiken en proeven van ons gigantische aanbod kruiden, specerijenmengelingen en marinades.

Kruidenierswaren