Digital World

digital-world-hero
Meer dan 4000 digitale producten voor thuis en onderweg

Al je zintuigen staan op scherp bij de Digital World van Makro. De strakke winkelinrichting, duidelijke infopanelen en sensationele demo’s maken je wegwijs in ons uitgebreid assortiment van flatscreens, laptops, tablets, printers, fotocamera’s, videogames, audiosystemen en zoveel meer. Kortom, alle elektronische apparaten die je het leven thuis én onderweg leuker maken.


TEST DE LAATSTE NIEUWIGHEDEN

Natuurlijk volgen we speciaal voor jou de laatste trends op de voet. Zo maak je bij Makro kennis met de nieuwste generatie smartwatches en ontdek je 2-in-1 laptops, die het gebruiksgemak van een tablet combineren met de functies van een portable. Kom deze en andere digitale snufjes testen of vraag raad aan onze verkopers.
DOMPEL JE ONDER IN GELUID EN BEELD

Ook onze televisies nemen je mee naar de toekomst. Smart-tv-platformen verbinden je met streamingdiensten zoals Netflix, ultra-HD-schermen bieden je beeldkwaliteit van de bovenste plank en gebogen schermen schenken je een meeslepende kijkervaring. Ideaal in combinatie met de nieuwste films of videogames. En het mooiste van allemaal: alle producten waaruit jij kiest, zijn onmiddellijk beschikbaar, tegen de beste prijs.

digital-world-icon2
21
laptops, van dagelijks gebruik en on-the-go tot entertainment en business
digital-world-icon3
80
smartphones en keuze uit meer dan 400 accessoires voor je toestel
digital-world-icon1
55 
televisietoestellen, van €99 voor een 19"-toestel tot €3999 voor een 65"-scherm met ultra-HD-kwaliteit

Wist je dat

Wist je dat?

Makro levert je televisietoestel en bijbehorende multimedia gratis aan huis. Bovenop onze standaardservice, biedt Makro je tal van interessante formules. De bevestiging van je toestel of geluidsboxen aan de muur, de installatie van je homecinemasysteem of koppeling van andere apparaten: onze technici doen het met een glimlach én tegen een aantrekkelijk tarief. 

Vraag ernaar bij de Digital World informatiebalie in je Makro.

Assortiment

 • multimedia-big-listing

  Overal en altijd genieten van je favoriete muziek, spellen, foto’s of films.

  Multimedia

 • office-big-listing

  Alles voor kantoor of school: van papierwaren en schrijfgerief tot allerhande computer-apparatuur.

  Office

 • elektro-big-listing

  Makro heeft voor zowat elk huishoudelijk karwei een voordelig elektrische oplossing.

  Elektro