Cooking World

DE GROOTSTE KOOKWINKEL VAN BELGIË

Van klopper tot keukenrobot, bij de Cooking World van Makro heb je keuze uit meer dan 4.600 keukenartikelen. Voor elk niveau en elk budget. De overzichtelijke en ruime winkelrekken tellen alle grote merken, maar ook onze voordelige huismerken Aro, Tarrington House en H-Line.


60 SOORTEN KOFFIEMACHINES… EN MEER!

Lekker en gezond koken begint met het juiste materiaal. Naast de talrijke grote merken, pakt Makro ook als enige hypermarkt uit met professionele pannen van Demeyere en messen van Global. Bovendien verken je bij ons innovatieve producten zoals multikokers en de nieuwste keukenrobots van KitchenAid. Of heb je zin in een lekker kopje Nespresso? Ons aanbod aan koffiemachines is spectaculair. Hulp nodig? Vraag raad aan onze medewerkers of laat je door onze elektronische tool leiden naar de perfecte ristretto.
ONZE INSPIRATIE, JOUW TAFEL

Ook voor de tafel bedient onze Cooking World starters, hobbykoks en verenigingen op hun wenken. Bij Makro heb je het grootste aanbod aan porselein van België, samen met trendy serveerartikelen. En nergens anders vind je het bestek en de glazen van ons huismerk H-Line. Compleet, professioneel en prijsbewust in één klap.

cooking-world-icon1
30 
apparaten die je helpen snijden, mixen, blenden en kloppen
cooking-world-icon2
400 
soorten porseleinen servies, van espressokopje tot een 100-delige dinerset, samen met 225 glazen voor al je dranken
cooking-world-icon3
540 
potten en pannen, voor elk kookniveau
cooking-world-icon4
80 
toestellen voor de perfecte koffie, waaronder meer dan 18 Nespresso-machines

Wist je dat

Wist je dat?

Bij Makro vind je ook inspiratie. We organiseren dagelijks kookdemonstraties en proefsessies aan onze kookeilanden. Zo ontdek je hoe onze chefs met handige keukentoestellen de lekkerste gerechten op tafel toveren. 

De smaak te pakken? Stap onze foodafdeling binnen. Want enkel Makro biedt het juiste materiaal én superverse ingrediënten.

Assortiment

  • keuken-big-listing

    Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte “cuisson”, maar met Makro’s serviezen, glazen en bestek haal je ook de hoogste score voor “sfeer en gezelligheid”.

    Keukenmateriaal

  • elektro-big-listing

    Makro heeft voor zowat elk huishoudelijk karwei een voordelig elektrische oplossing.

    Elektro