tips-leuk-steuntje-detail

Tips om je 'Leuk Steuntje' shoptegoed te verzilveren!

Op 31 juli liep het eerste spaarjaar voor verenigingen af. Leden, vrienden, familie en sympathisanten hebben zich al die tijd ingezet om jullie kas te helpen spijzen via hun aankopen. Nu is het tijd om volop van dit shoptegoed te genieten. Zoeken jullie nog inspiratie om jullie openstaand tegoed zo goed mogelijk te investeren? Wij geven jullie graag enkele tips.

Alles voor je buitenterras

Maak van jullie volgende evenement een knaller van formaat met het ruime aanbod aan partytenten, tafels en stoelen, eenmalig eetgerei, bekers en glazen, bestek, kookpotten of leuke tombolaprijzen.
> Ontdek alle artikelen

Veiligheid en gezondheid

Zorg ervoor dat je bij alle events die ondanks covid-19 toch kunnen doorgaan aan alle vereisten en voorschriften voldoet. Sla nu jullie vooraad handgel, mondmaskers, handschoenen en tape om de 1,5 meterzone af te bakenen in. Jullie eigen veiligheid en die van jullie leden of bezoekers staat voorop.
> Ontdek ons assortiment in de winkel

Kantoor en administratie

Een vlotte ledenadministratie slorpt behoorlijk wat middelen op. Neem eens een kijkje in ons ruime aanbod kantoormateriaal en opbergkasten. Dat komt altijd van pas!
> Ontdek alle artikelen

Lokalen en terreinen

Jullie lokaal is aan een likje verf toe? De boormachine heeft het begeven? De oude grasmaaier loopt op zijn laatste beentjes? Dankzij jullie leuksteuntje-tegoed liggen jullie speel- en sportterreinen, gebouwen en lokalen er de komende jaren weer spic en span bij. Maak jullie keuze uit het ruime aanbod aan gereedschappen, borstels en verven, verlichting, tuinmachines, onderhoudsproducten… en klussen maar!
> Ontdek alle artikelen

Wist je dat...

… Je sinds kort je shoptegoed ook op onze makroshop kan gebruiken? Log je in met je MyMakro-account en gebruik code leuksteuntje bij het afrekenen. Je openstaand tegoed zal vervolgens in mindering worden gebracht. Snel naar www.makroshop.be of de dichtstbijzijnde vestiging!


Inspecteur Magret

Gebakken of rauw – ja, eendenborst kan je ook rauw eten –, eendenborst ontgoochelt nooit. De mogelijke smaakcombinaties zijn nagenoeg eindeloos en kunnen zoete en hartige toetsen, ingrediënten uit de zee en tal van verschillende kruiden en specerijen omvatten!

Cook like a pro

5 tips om leuksteuntje.be optimaal te promoten

Hoe leuksteuntje.be promoten? Ontdek het in deze blog!

Feestelijke foie gras

Een terrine van foie gras op een toastje is altijd een succes. Maar laat er gerust je creativiteit op los en tover deze onmisbare eindejaarsparel om tot een origineel gerecht.

Cook like a pro

Zalige Zakouski

Zakouski is een typisch Russische specialiteit. Deze Slavische aperitiefhapjes zijn een ode aan de gastvrijheid en aan het plezier om samen te genieten en het glas te heffen.

Cook like a pro

Black Friday

Deze Black Friday is de ideale gelegenheid voor een gezellige en originele maaltijd in contrasterende kleuren. Het witte van de inktvis – het is er het seizoen voor – vormt een schitterend contrast met de donkere kleur van de inktvisinkt, de bloedworst en de kaviaar. Klaar voor een black & white feestje met intense smaken?

Cook like a pro