tips-leuk-steuntje-detail

Tips om je 'Leuk Steuntje' shoptegoed te verzilveren!

Op 31 juli liep het eerste spaarjaar voor verenigingen af. Leden, vrienden, familie en sympathisanten hebben zich al die tijd ingezet om jullie kas te helpen spijzen via hun aankopen. Nu is het tijd om volop van dit shoptegoed te genieten. Zoeken jullie nog inspiratie om jullie openstaand tegoed zo goed mogelijk te investeren? Wij geven jullie graag enkele tips.

Alles voor je buitenterras

Maak van jullie volgende evenement een knaller van formaat met het ruime aanbod aan partytenten, tafels en stoelen, eenmalig eetgerei, bekers en glazen, bestek, kookpotten of leuke tombolaprijzen.
> Ontdek alle artikelen

Veiligheid en gezondheid

Zorg ervoor dat je bij alle events die ondanks covid-19 toch kunnen doorgaan aan alle vereisten en voorschriften voldoet. Sla nu jullie vooraad handgel, mondmaskers, handschoenen en tape om de 1,5 meterzone af te bakenen in. Jullie eigen veiligheid en die van jullie leden of bezoekers staat voorop.
> Ontdek ons assortiment in de winkel

Kantoor en administratie

Een vlotte ledenadministratie slorpt behoorlijk wat middelen op. Neem eens een kijkje in ons ruime aanbod kantoormateriaal en opbergkasten. Dat komt altijd van pas!
> Ontdek alle artikelen

Lokalen en terreinen

Jullie lokaal is aan een likje verf toe? De boormachine heeft het begeven? De oude grasmaaier loopt op zijn laatste beentjes? Dankzij jullie leuksteuntje-tegoed liggen jullie speel- en sportterreinen, gebouwen en lokalen er de komende jaren weer spic en span bij. Maak jullie keuze uit het ruime aanbod aan gereedschappen, borstels en verven, verlichting, tuinmachines, onderhoudsproducten… en klussen maar!
> Ontdek alle artikelen

Wist je dat...

… Je sinds kort je shoptegoed ook op onze makroshop kan gebruiken? Log je in met je MyMakro-account en gebruik code leuksteuntje bij het afrekenen. Je openstaand tegoed zal vervolgens in mindering worden gebracht. Snel naar www.makroshop.be of de dichtstbijzijnde vestiging!


Wat een kaas

Frankrijk zou Frankrijk niet zijn zonder … camembert. Een rustieke en heel alledaagse kaas. Wat een verrassing als hij op de juiste temperatuur en rijping zijn volle smaakpallet ontvouwt: tegelijk zacht en krachtig. En laat je deze kerel smelten in de oven of op de BBQ, dan wachten je weer nieuwe smaaksensaties.

Cook like a pro

Heek van de week

Het is een van de meest gevangen vis in Europa. Een populariteit die je soms de culinaire kwaliteiten doet vergeten. Met zijn mager en stevig vlees doet de heek – die ook wel eens ‘mooie meid’ wordt genoemd – wonderen in klassieke gerechten en streetfoodrecepten.

Cook like a pro

Zalig lekker lam

Zondag is de dag voor een lekker malse lamsbout! Een ritueel dat doet denken aan je kindertijd, met langgerekte zondaglunches in de lente. Kies een lekker stuk met vlees eraan. En dan snel de keuken in om het smakelijk te kruiden en te braden. En je alvast te verlekkeren op wat er straks op je bord zal verschijnen. Dat wordt een lamsbout om vingers en duimen van af te likken!

Cook like a pro

Te land en ter zee

Producten uit de zee combineren met ingrediënten van op het land is een kunst waarmee koks van alle strekkingen zich al eeuwenlang bezighouden. Bij zowel klassieke combinaties als meer gewaagde contrasten zijn het de subtiele nuances van vet en ziltig die voor vuurwerk zorgen in een haast oneindig universum waarvan je moeilijk afscheid kunt nemen eens je ervan geproefd hebt.

Cook like a pro

Belgischer wordt het niet

Asperges zijn – net als witloof – een van die nationale parels aan onze Belgische culinaire kroon. Ondanks hun discrete en onopvallende verschijning kondigen witte asperges – nog meer dan zwaluwen – de langverwachte terugkeer van de lente aan.

Cook like a pro