tips-promo-leuksteuntje-detail

5 tips om leuksteuntje.be optimaal te promoten

Tip 1:

Verspreid snel en op grote schaal de ‘Leuk Steuntje’ brochure met alle uitleg. Je vindt deze op jullie verenigingspagina op MyMakro.be

Tip 2:

Verspreid de kant-en-klare e-mail die je op dezelfde pagina kunt vinden. Er staan ook affiches en een facebookpost voor je klaar.

Tip 3:

Vertel hen dat ze alles bij MAKRO kunnen vinden onder één dak. Werkelijk alles voor het betere eten, het huis of de tuin, tot en met wat je nodig hebt voor een geslaagd bubbelfeestje.

Tip 4:

Hebben ze geen MAKRO in de buurt? ‘Leuk Steuntje’ is ook van toepassing op online aankopen via makroshop.be.

Tip 5:

Maak leuksteuntje.be tastbaar voor je leden. Vertel hen wat je wil doen met het gespaarde shoptegoed. Zo weet iedereen waarvoor je spaart. Moedig ook het posten aan van toffe ideetjes en hartverwarmende berichten op social media met de hashtag #leuksteuntje.

Inside out

Orgaanvlees was lange tijd wat in het vergeethoekje beland, of not done, maar verdient wel degelijk – zeker in onze huidige tijd – een volwaardige plaats in onze keuken. Het is immers een fantastisch ingrediënt met unieke smaken en texturen dat ons terugbrengt naar het verleden en tegelijkertijd ongelooflijk modern is. Alles eten, niets weggooien en zo de deur open zetten naar een klein paradijsje vol ongeziene smaken.

Oesters, elke keer anders

De verfijnde smaakbommetjes die oesters zijn, hebben in al hun eenvoud niet veel nodig om volledig tot hun recht te komen. Wil je ze eens anders op tafel brengen? Je kan er origineel mee uitpakken en dat zowel koud als warm. Kom dus gerust uit je schelp en experimenteer volop met deze verrassende combinaties met oesters in de hoofdrol.

Hoe maak ik mijn tuin winterklaar?

September en oktober zijn de ideale maanden om je tuin winterklaar te maken opdat de natuur komend voorjaar opnieuw kan ontluiken. Ontdek met deze 10 tips hoe je je tuin met de flair van een professional het best voorbereidt op de winter.

doe-het-zelf diy tuin winterklaar maken tuin onderhoud

How low can you go?

Perfect gegaard vlees dat wegsmelt in je mond. Sublieme smaken en aroma’s waarvan elk ingrediënt doordrongen is … vacuüm koken op lage temperatuur vraagt geen grote investeringen om verbluffende resultaten te halen. Laat je verleiden en til je keuken naar het level van de pro’s.

Cook like a pro vlees eten

Spicy girls

Wow wat pikken pepers, een explosie, heel je mond staat in brand. Pepers in de keuken zijn zoals achtbanen in een pretpark: uitdagend en heftig! Het zou nochtans jammer zijn om ze te reduceren tot hun vurige kracht. Ze brengen een uniek smaakpallet aan: geparfumeerd en bomvol aroma’s werken ze als een krachtige smaakversterker. Smaakpapillen opgelet, de vlam gaat in de pan!

Cook like a pro