tips-promo-leuksteuntje-detail

5 tips om leuksteuntje.be optimaal te promoten

Tip 1:

Verspreid snel en op grote schaal de ‘Leuk Steuntje’ brochure met alle uitleg. Je vindt deze op jullie verenigingspagina op MyMakro.be

Tip 2:

Verspreid de kant-en-klare e-mail die je op dezelfde pagina kunt vinden. Er staan ook affiches en een facebookpost voor je klaar.

Tip 3:

Vertel hen dat ze alles bij MAKRO kunnen vinden onder één dak. Werkelijk alles voor het betere eten, het huis of de tuin, tot en met wat je nodig hebt voor een geslaagd bubbelfeestje.

Tip 4:

Hebben ze geen MAKRO in de buurt? ‘Leuk Steuntje’ is ook van toepassing op online aankopen via makroshop.be.

Tip 5:

Maak leuksteuntje.be tastbaar voor je leden. Vertel hen wat je wil doen met het gespaarde shoptegoed. Zo weet iedereen waarvoor je spaart. Moedig ook het posten aan van toffe ideetjes en hartverwarmende berichten op social media met de hashtag #leuksteuntje.

Wat een kaas

Frankrijk zou Frankrijk niet zijn zonder … camembert. Een rustieke en heel alledaagse kaas. Wat een verrassing als hij op de juiste temperatuur en rijping zijn volle smaakpallet ontvouwt: tegelijk zacht en krachtig. En laat je deze kerel smelten in de oven of op de BBQ, dan wachten je weer nieuwe smaaksensaties.

Cook like a pro

Heek van de week

Het is een van de meest gevangen vis in Europa. Een populariteit die je soms de culinaire kwaliteiten doet vergeten. Met zijn mager en stevig vlees doet de heek – die ook wel eens ‘mooie meid’ wordt genoemd – wonderen in klassieke gerechten en streetfoodrecepten.

Cook like a pro

Zalig lekker lam

Zondag is de dag voor een lekker malse lamsbout! Een ritueel dat doet denken aan je kindertijd, met langgerekte zondaglunches in de lente. Kies een lekker stuk met vlees eraan. En dan snel de keuken in om het smakelijk te kruiden en te braden. En je alvast te verlekkeren op wat er straks op je bord zal verschijnen. Dat wordt een lamsbout om vingers en duimen van af te likken!

Cook like a pro

Te land en ter zee

Producten uit de zee combineren met ingrediënten van op het land is een kunst waarmee koks van alle strekkingen zich al eeuwenlang bezighouden. Bij zowel klassieke combinaties als meer gewaagde contrasten zijn het de subtiele nuances van vet en ziltig die voor vuurwerk zorgen in een haast oneindig universum waarvan je moeilijk afscheid kunt nemen eens je ervan geproefd hebt.

Cook like a pro

Belgischer wordt het niet

Asperges zijn – net als witloof – een van die nationale parels aan onze Belgische culinaire kroon. Ondanks hun discrete en onopvallende verschijning kondigen witte asperges – nog meer dan zwaluwen – de langverwachte terugkeer van de lente aan.

Cook like a pro