camping-checklist-detail

Alles voor de camping checklist

Met deze checklist voor de camping vertrek je goed voorbereid op reis.
Zo kom je er niet plotseling achter dat je de haringen bent vergeten of bij de buren om een scheerlijn moet vragen en kan je zorgeloos genieten van je vakantie.

Heb je iets van het lijstje niet in huis? Bij makro vind je alles voor een geslaagde kampeervakantie. Van tent tot koelbox en van luchtmatras tot dakkoffer.

Veel plezier op vakantie!

Download de checklist


Kamperen op een festival: welke tent kies ik?

België is wereldwijd bekend om zijn vele festivals. Een hele zomer lang kan je op verschillende festivals genieten van muziek en feesten met je vrienden. Omdat de meeste festivals meerdere dagen duren, zijn er altijd festivalcampings voorzien. Hier kan je vaak overnachten, zodat je de volgende dag weer volledig uit je dak kan gaan. Maar hoe kies je de juiste tent om mee te nemen naar een festival?

kamperen tent kopen pop-up-tent

Kampeerartikelen voor jeugdbewegingen: profiteer van extra korting

Ga je deze zomer met de jeugdbeweging op kamp? Dan ben je bij Makro aan het juiste adres om allerlei benodigdheden te kopen en alle proviand in te slaan. Voor jeugdbewegingen doen we graag een speciale inspanning met een korting van 6%. Ongetwijfeld heb je tijdens het zomerkamp grote hoeveelheden kampeerartikelen, eten, drank, enzovoort nodig. Het totale bedrag van de korting zal dan ook meer dan de moeite waard zijn.

kampeerartikelen kampeergerief campingartikelen