header-autovakantie

Zorgeloze autovakantie? Eerste tussenstop: MAKRO!

Vertrek je deze zomer met de auto op vakantie? Zet dan een trip naar MAKRO bovenaan op je to-dolijstje. Want bij ons vind je alles voor een zorgeloze autovakantie onder één dak. Zo ben je zeker dat je auto in topconditie is, en dat je alles mee hebt voor onderweg. Onze handige checklist komt daarbij goed van pas.

Je automotor altijd in topconditie

Een greep uit ons assortiment:

  • Anti-slijtage: beschermt de motor door de wrijving van de interne delen te verminderen.
  • Anti-lekken: vermindert het risico op of stopt olielekkage.
  • Anti-rook: vermindert olieverbruik en motorrook, en gaat compressieverlies tegen.
  • Reinigende additieven: verbeteren het vermogen van de motor, verlengen de levensduur van de motorolie en verlagen het brandstofverbruik.

Op alles voorbereid met een navulbus AdBlue

De meeste nieuwe dieselmotoren gebruiken AdBlue om de uitstoot van uitlaatgassen te reduceren. Geeft je wagen aan dat het tijs is om AdBlue bij te vullen? Zorg dan dat je op vakantie voorzien bent van een noodvulbeurt! Vul je te laat bij, dan zal de motor niet meer starten.

Je auto perfect uitgerust voor de vakantie

Een autovakantie is algauw goed voor vele honderden kilometers in enkele weken tijd. Eens je wagen technisch klaar en perfect onderhouden is, kan je bij MAKRO terecht voor de juiste accessoires die jouw vakantie nog makkelijker en comfortabeler zullen maken: dakkoffers, fietsendragers, zonneschermen, autostoelen, achteruitrijcamara’s, dashcams…

Alles onder één dak en niet enkel voor je auto

Een koelbox voor in de auto, een hapje en een drankje voor onderweg, dekentjes en kussentjes om de autorit comfortabel te maken of kleurboeken en strips om je kroost zoet te houden? Terwijl je toch bij MAKRO bent voor je auto, kan je meteen ook de rest van je vakantie-aankopen doen. In elke MAKRO-winkel vind je trouwens ook een MediaMarkt, waar je terecht kan voor cd’s, draagbare dvd-spelers, koptelefoons, …

Ontdek het volledige assortiment op onze webshop!


Groetjes uit Kastelona

Nu we met z’n allen steeds kleiner en compacter gaan wonen, vormt voldoende en efficiënte kastruimte vaak een uitdaging. Voor gezinnen met kinderen wordt het nog prangender, omdat naast de kleren ook het speelgoed een eigen plaatsje moet krijgen. Niemand wil een rommelig huis, toch?

New York Brunch

Zelfs met de klassieke ingrediënten van een New-Yorkse brunch kan je verrassende combinaties creëren en de smaakpapillen van je gasten prikkelen. Door met de kruiden uit het pastramirecept te spelen, een emulsie te maken van zachte mosterd en roomkaas, of pickles als zure toets te gebruiken.

De kunst van het baden

Een aangename omgevingstemperatuur, een zacht muziekje, gedempt licht, enkele (geur)kaarsen en, waarom niet, een glaasje bubbels zorgen voor een heerlijk ontspannen kader en gevoel. Zo zal je gegarandeerd nog meer van je bad genieten en volledig tot rust kunnen komen.

Groetjes uit België

Vaak zijn we uitzinnig lovend over gebouwen, monumenten en landschappen in het buitenland, terwijl er nog zoveel te ontdekken valt in eigen land. België heeft immers alles te bieden aan de meest veeleisende natuur- en cultuurfanaat of de culinaire meerwaardezoeker.

Flower Power

Zoveel kleuren en smaken dat je niet meer weet waar eerst te kijken... eetbare bloemen geven je culinaire creaties een unieke subtiliteit, en dan bedoelen we niet enkel visueel. Zes seizoenscombinaties die dat bewijzen.

Cook like a pro