header-autovakantie

Zorgeloze autovakantie? Eerste tussenstop: MAKRO!

Vertrek je deze zomer met de auto op vakantie? Zet dan een trip naar MAKRO bovenaan op je to-dolijstje. Want bij ons vind je alles voor een zorgeloze autovakantie onder één dak. Zo ben je zeker dat je auto in topconditie is, en dat je alles mee hebt voor onderweg. Onze handige checklist komt daarbij goed van pas.

Je automotor altijd in topconditie

Een greep uit ons assortiment:

  • Anti-slijtage: beschermt de motor door de wrijving van de interne delen te verminderen.
  • Anti-lekken: vermindert het risico op of stopt olielekkage.
  • Anti-rook: vermindert olieverbruik en motorrook, en gaat compressieverlies tegen.
  • Reinigende additieven: verbeteren het vermogen van de motor, verlengen de levensduur van de motorolie en verlagen het brandstofverbruik.

Op alles voorbereid met een navulbus AdBlue

De meeste nieuwe dieselmotoren gebruiken AdBlue om de uitstoot van uitlaatgassen te reduceren. Geeft je wagen aan dat het tijs is om AdBlue bij te vullen? Zorg dan dat je op vakantie voorzien bent van een noodvulbeurt! Vul je te laat bij, dan zal de motor niet meer starten.

Je auto perfect uitgerust voor de vakantie

Een autovakantie is algauw goed voor vele honderden kilometers in enkele weken tijd. Eens je wagen technisch klaar en perfect onderhouden is, kan je bij MAKRO terecht voor de juiste accessoires die jouw vakantie nog makkelijker en comfortabeler zullen maken: dakkoffers, fietsendragers, zonneschermen, autostoelen, achteruitrijcamara’s, dashcams…

Alles onder één dak en niet enkel voor je auto

Een koelbox voor in de auto, een hapje en een drankje voor onderweg, dekentjes en kussentjes om de autorit comfortabel te maken of kleurboeken en strips om je kroost zoet te houden? Terwijl je toch bij MAKRO bent voor je auto, kan je meteen ook de rest van je vakantie-aankopen doen. In elke MAKRO-winkel vind je trouwens ook een MediaMarkt, waar je terecht kan voor cd’s, draagbare dvd-spelers, koptelefoons, …

Ontdek het volledige assortiment op onze webshop!


Tips voor een zuiniger huis

Mag het een beetje minder zijn? Minder verbruiken én minder betalen! Dat willen we allemaal, natuurlijk. Maar hoe doe je dat zonder al te veel moeite? MAKRO pakt deze maand uit met een hoop slimme tips waardoor je minder water, elektriciteit en gas verbruikt. Niet alleen vandaag, maar elke dag van het jaar.

11 tips voor een sinterklaasfeestje waar de Kerstman jaloers op wordt!

Een sinterklaasfeestje organiseren, hoe begin je er eigenlijk aan? Het moet onvergetelijk zijn voor jouw kinderen, hun vriendjes én hun ouders. Zo’n feestje waar zelfs de Kerstman (en de paashaas) jaloers op zijn. Met deze 11 tips slaag je daar sowieso in.

Lekker wild, sappig en mals klaargemaakt

Hier zie je per wildsoort de aanbevolen bereidingswijze en -tijd.

Zo maak je zeevruchten klaar

Twijfel je nog hoe lang je de langoustines, gamba’s, scampi’s en kreukels mag laten koken in een flink gezouten groentebouillon?

De grote gezellige-winter-checklist: 9 tips voor een geslaagde winter

De winter is koud, vaak nat en vooral erg donker. Maar daarom niet minder leuk! Werk je deze checklist af, dan garanderen wij je een ultragezellige winter.