header-autovakantie

Zorgeloze autovakantie? Eerste tussenstop: MAKRO!

Vertrek je deze zomer met de auto op vakantie? Zet dan een trip naar MAKRO bovenaan op je to-dolijstje. Want bij ons vind je alles voor een zorgeloze autovakantie onder één dak. Zo ben je zeker dat je auto in topconditie is, en dat je alles mee hebt voor onderweg. Onze handige checklist komt daarbij goed van pas.

Je automotor altijd in topconditie

Een greep uit ons assortiment:

  • Anti-slijtage: beschermt de motor door de wrijving van de interne delen te verminderen.
  • Anti-lekken: vermindert het risico op of stopt olielekkage.
  • Anti-rook: vermindert olieverbruik en motorrook, en gaat compressieverlies tegen.
  • Reinigende additieven: verbeteren het vermogen van de motor, verlengen de levensduur van de motorolie en verlagen het brandstofverbruik.

Op alles voorbereid met een navulbus AdBlue

De meeste nieuwe dieselmotoren gebruiken AdBlue om de uitstoot van uitlaatgassen te reduceren. Geeft je wagen aan dat het tijs is om AdBlue bij te vullen? Zorg dan dat je op vakantie voorzien bent van een noodvulbeurt! Vul je te laat bij, dan zal de motor niet meer starten.

Je auto perfect uitgerust voor de vakantie

Een autovakantie is algauw goed voor vele honderden kilometers in enkele weken tijd. Eens je wagen technisch klaar en perfect onderhouden is, kan je bij MAKRO terecht voor de juiste accessoires die jouw vakantie nog makkelijker en comfortabeler zullen maken: dakkoffers, fietsendragers, zonneschermen, autostoelen, achteruitrijcamara’s, dashcams…

Alles onder één dak en niet enkel voor je auto

Een koelbox voor in de auto, een hapje en een drankje voor onderweg, dekentjes en kussentjes om de autorit comfortabel te maken of kleurboeken en strips om je kroost zoet te houden? Terwijl je toch bij MAKRO bent voor je auto, kan je meteen ook de rest van je vakantie-aankopen doen. In elke MAKRO-winkel vind je trouwens ook een MediaMarkt, waar je terecht kan voor cd’s, draagbare dvd-spelers, koptelefoons, …

Ontdek het volledige assortiment op onze webshop!


Produceert Rías Baixas de lekkerste wijn van heel Spanje?

Ken jij het Spaanse wijngebied Rías Baixas al? Die regio staat bekend om de lekkerste witte wijn van Spanje, en die vind je bij ons in de rekken!

2 x olie en azijn

De basis voor een lekkere dressing is heel simpel: olie en azijn. Een onmisbaar duo!

Pasta met geroosterde tomatensaus, andijvie en ricotta

Niet alleen rauw zijn tomaten lekker, je kan er ook overheerlijke tomatensaus van maken.

tomaten

Panzanella met verschillende tomaten

Panzanella is een eenvoudige, maar overheerlijke salade met veel kleur en textuur.

tomaten

Couscoussalade met tomaten en Romeinse sla

Serveer je graag een verrassend bijgerecht bij de barbecue? Deze frisse couscoussalade met tomaatjes en Romeinse sla is altijd lekker!

tomaten