Stoven, sudderen, smoren, stomen... het kan allemaal in de gietijzeren of emaillen stoofpot. Een grote en/of kleine stoofpot is eigenlijk onmisbaar in iedere keuken. De hitte wordt optimaal verdeeld en het vochtgehalte blijft op peil zodat je ingrediënten sappig blijven en hun textuur behouden.
27. januari 2021
Cook like a pro
Licht is vitaal. Zonder natuurlijk licht is er uiteraard geen leven op aarde mogelijk, maar ook kunstlicht speelt een belangrijke rol. Ontdek hoe verlichting de juiste sfeer in huis kan brengen en je gemoed kan bepalen.
27. januari 2021
Meedoen aan Tournée Minérale hoeft helemaal niet saai te zijn. Trakteer jezelf eens op een lekkere alcoholvrije mocktail. Veel leuker dan gewoon een glaasje water of frisdrank.
26. januari 2021 | Matthias Van Makro
Gebakken of rauw – ja, eendenborst kan je ook rauw eten –, eendenborst ontgoochelt nooit. De mogelijke smaakcombinaties zijn nagenoeg eindeloos en kunnen zoete en hartige toetsen, ingrediënten uit de zee en tal van verschillende kruiden en specerijen omvatten!
12. januari 2021
Cook like a pro