Haal het varkenshaasje een half uur op voorhand uit de koelkast...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten
Roer de wasabi en het limoensap door de mayonaise. Doe in een kleine spuitzakje en zet even apart...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten
Meng voor de dressing alle ingrediënten in een bokaal en schud eens stevig...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten
Zet een pannetje op het vuur met de sesamolie, sojasaus en gembersiroop en laat kort inkoken. Haal van het vuur en laat afkoelen...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten
Voorverwarm de oven op 180°C. Snij de sperziebonen in fijne ringetjes. Blancheer de sperziebonen, de tuinbonen en de erwtjes in kokend gezouten water...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten
Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten
Meng alle ingrediënten voor de marinade en marineer er de lamsrugfilets een kwartiertje in...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten
lam
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat goed afkoelen...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten