New York Brunch

Zelfs met de klassieke ingrediënten van een New-Yorkse brunch kan je verrassende combinaties creëren en de smaakpapillen van je gasten prikkelen. Door met de kruiden uit het pastramirecept te spelen, een emulsie te maken van zachte mosterd en roomkaas, of pickles als zure toets te gebruiken.

Patatine al forno

Lekker snel: patatine al forno

30 min chef

Kippenbouten in de oven met venkel, witte wijn en citroen

Lekker snel: Kippenbouten in de oven met venkel, witte wijn en citroen

30 min chef

Struisvogelsteak met knolselder en kersen in rode wijn

Lekker snel: Struisvogelsteak met knolselder en kersen in rode wijn

30 min chef

Schelvis met gelakte paksoi, venkel en curry

Lekker snel: Schelvis met gelakte paksoi, venkel en curry

30 min chef

Steenbokfilet met preipannenkoekjes en rode paprika

Lekker snel: Steenbokfilet met preipannenkoekjes en rode paprika

30 min chef

Risotto van sojascheuten, saus van spinazie en plattekaas, geroosterde amandelen en zalm

Lekker snel: Risotto van sojascheuten, saus van spinazie en plattekaas, geroosterde amandelen en zalm

30 min chef

Zalmteriyaki met wok van sojascheuten, paprika’s en witte rijst

Lekker snel: Zalmteriyaki met wok van sojascheuten, paprika’s en witte rijst

30 min chef