Zelfs met de klassieke ingrediënten van een New-Yorkse brunch kan je verrassende combinaties creëren en de smaakpapillen van je gasten prikkelen. Door met de kruiden uit het pastramirecept te spelen, een emulsie te maken van zachte mosterd en roomkaas, of pickles als zure toets te gebruiken.
6. augustus 2020 | Maarten
Lekker snel: patatine al forno
29. augustus 2017 | Maarten
30 min chef
Lekker snel: Kippenbouten in de oven met venkel, witte wijn en citroen
29. augustus 2017 | Maarten
30 min chef
Lekker snel: Struisvogelsteak met knolselder en kersen in rode wijn
29. augustus 2017 | Maarten
30 min chef
Lekker snel: Schelvis met gelakte paksoi, venkel en curry
29. augustus 2017 | Maarten
30 min chef
Lekker snel: Steenbokfilet met preipannenkoekjes en rode paprika
22. augustus 2017 | Maarten
30 min chef
Lekker snel: Risotto van sojascheuten, saus van spinazie en plattekaas, geroosterde amandelen en zalm
22. augustus 2017 | Maarten
30 min chef
Lekker snel: Zalmteriyaki met wok van sojascheuten, paprika’s en witte rijst
22. augustus 2017 | Maarten
30 min chef