oventomaatjes-parmezaan-detail

Oventomaatjes met parmezaan, panko, bieslook en pesto

8 stuks
10 min. + 15 min. in de oven


INGREDIËNTEN

4 tomaten
4 el panko
2 el parmezaan
5 g rozemarijn
1 teentje knoflook
5 g bieslook
2 el olijfolie
peper van de molen en zout

ZO GEMAAKT

Verwarm de oven voor op 200°C.

Spoel de tomaten en snij ze in de helft. Kruid ieder helftje met peper en zout. Pel de knoflook en snipper fijn. Meng de panko met de parmezaan, de knoflook en de olijfolie. Hak er de rozemarijn bij en meng onder de panko. Leg wat panko op ieder tomaatje, schik de tomaatjes in een ovenschaal en gaar de tomaatjes 15 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en serveer meteen.

De kunst van het baden

Een aangename omgevingstemperatuur, een zacht muziekje, gedempt licht, enkele (geur)kaarsen en, waarom niet, een glaasje bubbels zorgen voor een heerlijk ontspannen kader en gevoel. Zo zal je gegarandeerd nog meer van je bad genieten en volledig tot rust kunnen komen.

Nuri, de koning onder de sardienen

Sublieme Nuri-kwaliteitssardienen doen het overal even goed

Eryngii, de paddenstoel met de vele gezichten

De vrij onbekende Japanse paddenstoel eryngii geeft zijn subtiele smaken prijs

Obsiblue, een garnaal als geen ander

Met hun blauwige schaal, lekkere vlees en ongezien fijne jodiumsmaak doen de Obsiblue-garnalen je meteen dromen van tropische stranden en verafgelegen gebieden.

Welk glas hoort bij welke wijn?

Kleur, transparantie en schittering zijn tekenend voor het karakter en de oorsprong van elke individuele wijn. Een degustatie begint dan ook met een eerste visuele indruk.