oventomaatjes-parmezaan-detail

Oventomaatjes met parmezaan, panko, bieslook en pesto

8 stuks
10 min. + 15 min. in de oven


INGREDIËNTEN

4 tomaten
4 el panko
2 el parmezaan
5 g rozemarijn
1 teentje knoflook
5 g bieslook
2 el olijfolie
peper van de molen en zout

ZO GEMAAKT

Verwarm de oven voor op 200°C.

Spoel de tomaten en snij ze in de helft. Kruid ieder helftje met peper en zout. Pel de knoflook en snipper fijn. Meng de panko met de parmezaan, de knoflook en de olijfolie. Hak er de rozemarijn bij en meng onder de panko. Leg wat panko op ieder tomaatje, schik de tomaatjes in een ovenschaal en gaar de tomaatjes 15 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en serveer meteen.

De leukste kerstcadeaus voor iedereen

Vermijd de cadeaustress en haal nu je pakjes in huis. Wij geven je tips om voor elk familielid een topcadeau te scoren!

Tips voor een zuiniger huis

Mag het een beetje minder zijn? Minder verbruiken én minder betalen! Dat willen we allemaal, natuurlijk. Maar hoe doe je dat zonder al te veel moeite? MAKRO pakt deze maand uit met een hoop slimme tips waardoor je minder water, elektriciteit en gas verbruikt. Niet alleen vandaag, maar elke dag van het jaar.

11 tips voor een sinterklaasfeestje waar de Kerstman jaloers op wordt!

Een sinterklaasfeestje organiseren, hoe begin je er eigenlijk aan? Het moet onvergetelijk zijn voor jouw kinderen, hun vriendjes én hun ouders. Zo’n feestje waar zelfs de Kerstman (en de paashaas) jaloers op zijn. Met deze 11 tips slaag je daar sowieso in.

Lekker wild, sappig en mals klaargemaakt

Hier zie je per wildsoort de aanbevolen bereidingswijze en -tijd.

Zo maak je zeevruchten klaar

Twijfel je nog hoe lang je de langoustines, gamba’s, scampi’s en kreukels mag laten koken in een flink gezouten groentebouillon?