groene-boontjes-detail

Groene boontjes en asperges met spek

8 stuks
10 min. + 8 min. in de oven

INGREDIËNTEN

8 lapjes spek
250 g groene boontjes
150 g groene asperges
1 el olijfolie
peper van de molen en zout


ZO GEMAAKT

Snij de uiteinden van de asperges en de boontjes en blancheer 3 minuten in kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken onder ijskoud water. Neem wat boontjes en enkele asperges en rol ze op in een plakje spek. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout en bak gaar in de voorverwarmde oven gedurende 5 à 8 minuten.

Nuri, de koning onder de sardienen

Sublieme Nuri-kwaliteitssardienen doen het overal even goed

Eryngii, de paddenstoel met de vele gezichten

De vrij onbekende Japanse paddenstoel eryngii geeft zijn subtiele smaken prijs

Bruisende Cynar

Ontdek het recept voor bruisende Cynar.

Gin & tonic met vers rood fruit

Ontdek het recept voor gin & tonic met vers rood fruit.

Strawberry Daiquiri

Ontdek het recept voor Strawberry Daiquiri.