poke-bowl-detail

Poké bowl met edamame, broccolini en radijsjes

4 personen
15 min.

INGREDIËNTEN

250 g sushirijst
1,2 dl rijstazijn
½ komkommer
1 pakje radijsscheuten
400 g edamamebonen
400 g broccolini
½ bussel radijzen
1 venkel
enkele takjes koriander
2 el sojasaus
2 limoenen

BEREIDING

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Roer 2/3 van de rijstazijn door de rijst als deze nog warm is. Laat de rijst 1 uur afkoelen op een groot plat bord.

Spoel de komkommer, snij overlangs in de helft en snij er fijne halve maantjes van. Snij de venkel en de radijsjes met de mandoline in flinterdunne plakjes. Spoel de broccolini en pocheer beetgaar in kokend gezouten water. Doe hetzelfde met de bonen. Giet beiden af en laat schrikken onder ijskoud water.

Verdeel de rijst over de kommetjes en besprenkel met de resterende rijstazijn. Schik de groentjes mooi op de rijst, werk af met enkele plukjes koriander en wat radijsscheuten. Serveer er sojasaus en limoen bij.

Groetjes uit Fuerta Adventura

Hallo, hoe gaat het nog met jullie? Ook lekker thuis aan het genieten? Wij maken alvast de tijd van ons leven mee in Fuerta Adventura!

De kunst van het baden

Een aangename omgevingstemperatuur, een zacht muziekje, gedempt licht, enkele (geur)kaarsen en, waarom niet, een glaasje bubbels zorgen voor een heerlijk ontspannen kader en gevoel. Zo zal je gegarandeerd nog meer van je bad genieten en volledig tot rust kunnen komen.

Nuri, de koning onder de sardienen

Sublieme Nuri-kwaliteitssardienen doen het overal even goed

Eryngii, de paddenstoel met de vele gezichten

De vrij onbekende Japanse paddenstoel eryngii geeft zijn subtiele smaken prijs

Obsiblue, een garnaal als geen ander

Met hun blauwige schaal, lekkere vlees en ongezien fijne jodiumsmaak doen de Obsiblue-garnalen je meteen dromen van tropische stranden en verafgelegen gebieden.