papillot-zeebaars-detail

Papillot met zeeduivel en groene asperges

4 personen
30 min.

INGREDIËNTEN

4 stukken zeeduivel van 180 g elk
300 g kerstomaten
400 g groene mini-asperges
2 citroenen
100 g zeekraal
enkele plukjes dille
1 dl witte wijn
2 el olijfolie
peper van de molen en grof zeezout

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180°C.

Neem een vel bakpapier. Snij het uiteinde van de asperges en schik wat asperges in het midden van het vel bakpapier. Leg er een stuk zeeduivel op. Schik er enkele kerstomaatjes bij en overgiet met een scheutje witte wijn. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en grof zeezout.

Snij de citroenen in schijfjes en werk elk stukje vis af met enkele schijfjes citroen. Leg op elk stukje vis een toefje zeekraal op en een takje dille. Sluit de pakketjes en stoom ze gaar in de hete oven gedurende 12 minuten.

Haal uit de oven en serveer meteen in het pakketje.

Black Friday

Deze Black Friday is de ideale gelegenheid voor een gezellige en originele maaltijd in contrasterende kleuren. Het witte van de inktvis – het is er het seizoen voor – vormt een schitterend contrast met de donkere kleur van de inktvisinkt, de bloedworst en de kaviaar. Klaar voor een black & white feestje met intense smaken?

Cook like a pro

Maak werk van je werkplek thuis

De laatste maanden is onze manier van leven en werken grondig veranderd. Wie had ooit gedacht dat werken van thuis uit misschien wel de norm wordt in plaats van de uitzondering? Wij kunnen je helpen om zonder veel moeite en met weinig middelen je eigen homeoffice in te richten. We zijn immers begaan met veilig en efficiënt werken!

Oranje droom

Amper een halve eeuw geleden vond de kastanjepompoen zijn weg van het eiland Hokkaido in het noorden van Japan naar Europa. Deze prachtige vrucht is niet tevreden met een rolletje als bijgerecht. Ze speelt met plezier de hoofdrol. Het bewijs in vier recepten.

Cook like a pro

Hemelse sint-jakobsschelpen

Verwar een echte sint-jakobsschelp niet met zijn kleine en minder smaakvolle broertje, de bonte kamschelp. Om de enige echte te herkennen, let je op drie elementen: de platte bovenkant, de genereuze omvang en de diepe groeven. Rauw of heel kort aangeschroeid, met dit topproduct kun je alle kanten uit!

Cook like a pro

Tips om je 'Leuk Steuntje' shoptegoed te verzilveren!

Op 31 juli liep het eerste spaarjaar voor verenigingen af. Leden, vrienden, familie en sympathisanten hebben zich al die tijd ingezet om jullie kas te helpen spijzen via hun aankopen. Nu is het tijd om volop van dit shoptegoed te genieten!