freakshake

Freakshake

1 freakshake
10 min.

INGREDIËNTEN

2 bollen vanilleijs
1 maatje Baileys
20 cl koffie
2 paaseitjes
1 el kleine chocolade fantasiebolletjes
0,5 dl room
1,5 dl melk
1 el karamelsaus
30 g pure chocolade

BEREIDING

Laat de chocolade smelten au bain-marie. Dip de bovenkant van een groot glas eerst in de gesmolten chocolade en daarna in de kleine chocolade fantasiebolletjes. Plaats het glas even in de koelkast zodat de chocolade hard wordt.

Schep een bol ijs in het glas. Giet er eerst de Baileys en de melk over en daarna de warme koffie. Klop de room half op en schep deze erop. Werk af met paaseitjes en karamelsaus.

Mosselen met verse kruidenolie op de BBQ

Maak eerst de olie met verse tuinkruiden. Snipper de ui en de look fijn. Was en snipper de andere kruiden, rits de tijm en meng alles samen met de olijfolie ...

recepten

Camembert op de BBQ

Snij de rode vruchten in kleine stukjes en laat gedurende 2 uur marineren in een zoete wijn (bijvoorbeeld Château La Forêt). Maak een insnijding in de kaas en vul hem op met de gemarineerde vruchtjes.

recepten

Varkenshaasje met pastinaakstoemp

Haal het varkenshaasje een half uur op voorhand uit de koelkast...

recepten

Tartaar van sint-jakobsvruchten

Roer de wasabi en het limoensap door de mayonaise. Doe in een kleine spuitzakje en zet even apart...

recepten

Salade van rode biet

Meng voor de dressing alle ingrediënten in een bokaal en schud eens stevig...

recepten