freakshake

Freakshake

1 freakshake
10 min.

INGREDIËNTEN

2 bollen vanilleijs
1 maatje Baileys
20 cl koffie
2 paaseitjes
1 el kleine chocolade fantasiebolletjes
0,5 dl room
1,5 dl melk
1 el karamelsaus
30 g pure chocolade

BEREIDING

Laat de chocolade smelten au bain-marie. Dip de bovenkant van een groot glas eerst in de gesmolten chocolade en daarna in de kleine chocolade fantasiebolletjes. Plaats het glas even in de koelkast zodat de chocolade hard wordt.

Schep een bol ijs in het glas. Giet er eerst de Baileys en de melk over en daarna de warme koffie. Klop de room half op en schep deze erop. Werk af met paaseitjes en karamelsaus.

Varkenslapjes met perzik en sugar snaps

Lekker snel: Varkenslapjes met perzik en sugar snaps

30 min chef recepten

Tarwesalade met worteltjes + yoghurtdip en hamrolletjes

Voorbereiding: 15 min. • Bereiding: 15 min

recepten