Freakshake
3. april 2018 | Matthias Van Makro
1 freakshake
10 min.
INGREDIËNTEN
2 bollen vanilleijs
1 maatje Baileys
20 cl koffie
2 paaseitjes
1 el kleine chocolade fantasiebolletjes
0,5 dl room
1,5 dl melk
1 el karamelsaus
30 g pure chocolade
BEREIDING
Laat de chocolade smelten au bain-marie. Dip de bovenkant van een groot glas eerst in de gesmolten chocolade en daarna in de kleine chocolade fantasiebolletjes. Plaats het glas even in de koelkast zodat de chocolade hard wordt.
Schep een bol ijs in het glas. Giet er eerst de Baileys en de melk over en daarna de warme koffie. Klop de room half op en schep deze erop. Werk af met paaseitjes en karamelsaus.
Maak eerst de olie met verse tuinkruiden. Snipper de ui en de look fijn. Was en snipper de andere kruiden, rits de tijm en meng alles samen met de olijfolie ...
4. juni 2019 | Matthias Van Makro
recepten
Snij de rode vruchten in kleine stukjes en laat gedurende 2 uur marineren in een zoete wijn (bijvoorbeeld Château La Forêt). Maak een insnijding in de kaas en vul hem op met de gemarineerde vruchtjes.
4. juni 2019 | Matthias Van Makro
recepten
Haal het varkenshaasje een half uur op voorhand uit de koelkast...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten
Roer de wasabi en het limoensap door de mayonaise. Doe in een kleine spuitzakje en zet even apart...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten
Meng voor de dressing alle ingrediënten in een bokaal en schud eens stevig...
3. april 2019 | Matthias Van Makro
recepten