cloud-egg

Cloud egg

4 personen
20 min.

INGREDIËNTEN

4 eieren
200 g spekjes
enkele takjes peterselie
5 g bieslook

BEREIDING

Voorverwarm de oven op 220°C.

Split de eieren in dooiers en witten. Klop de eiwitten zeer stijf. Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier en schep er 4 ‘wolkjes’ eiwit op. Maak in het midden steeds een kuiltje voor het eigeel.

Bak de wolkjes lichtjes bruin in de hete oven gedurende ongeveer 7 minuten. Doe de eigelen voorzichtig in de kuiltjes en bak nogmaals 3 minuten.

Bak de spekjes kort op. Snipper de peterselie en de bieslook fijn.
Werk de cloud eggs af met de spekjes en de groene kruiden.

Varkenslapjes met perzik en sugar snaps

Lekker snel: Varkenslapjes met perzik en sugar snaps

30 min chef recepten

Tarwesalade met worteltjes + yoghurtdip en hamrolletjes

Voorbereiding: 15 min. • Bereiding: 15 min

recepten