ceviche-zeebaars-detail

Ceviche van zeebaars met grijze Noordzeegarnalen

4 personen
15 min.

INGREDIËNTEN

8 zeebaarsfilets
200 g grijze Noordzeegarnalen
1 rode ui
8 radijzen
sap van 3 limoenen
enkele takjes koriander
½ Spaanse rode peper
peper van de molen en zout

BEREIDING

Snij de zeebaarsfilets in reepjes. Pel de rode ui en snij in fijne ringen. Snij de radijsjes met de mandoline in flinterdunne plakjes. Snij de rode peper in fijne ringetjes.

Schik de reepjes zeebaars op een bord en besprenkel met het limoensap. Verdeel de grijze garnalen erover en werk af met de plakjes radijs, de ringetjes rode ui en rode peper en enkele takjes koriander. Breng verder op smaak met peper en zout en serveer meteen.

Groetjes uit Fuerta Adventura

Hallo, hoe gaat het nog met jullie? Ook lekker thuis aan het genieten? Wij maken alvast de tijd van ons leven mee in Fuerta Adventura!

De kunst van het baden

Een aangename omgevingstemperatuur, een zacht muziekje, gedempt licht, enkele (geur)kaarsen en, waarom niet, een glaasje bubbels zorgen voor een heerlijk ontspannen kader en gevoel. Zo zal je gegarandeerd nog meer van je bad genieten en volledig tot rust kunnen komen.

Nuri, de koning onder de sardienen

Sublieme Nuri-kwaliteitssardienen doen het overal even goed

Eryngii, de paddenstoel met de vele gezichten

De vrij onbekende Japanse paddenstoel eryngii geeft zijn subtiele smaken prijs

Obsiblue, een garnaal als geen ander

Met hun blauwige schaal, lekkere vlees en ongezien fijne jodiumsmaak doen de Obsiblue-garnalen je meteen dromen van tropische stranden en verafgelegen gebieden.