ceviche-zeebaars-detail

Ceviche van zeebaars met grijze Noordzeegarnalen

4 personen
15 min.

INGREDIËNTEN

8 zeebaarsfilets
200 g grijze Noordzeegarnalen
1 rode ui
8 radijzen
sap van 3 limoenen
enkele takjes koriander
½ Spaanse rode peper
peper van de molen en zout

BEREIDING

Snij de zeebaarsfilets in reepjes. Pel de rode ui en snij in fijne ringen. Snij de radijsjes met de mandoline in flinterdunne plakjes. Snij de rode peper in fijne ringetjes.

Schik de reepjes zeebaars op een bord en besprenkel met het limoensap. Verdeel de grijze garnalen erover en werk af met de plakjes radijs, de ringetjes rode ui en rode peper en enkele takjes koriander. Breng verder op smaak met peper en zout en serveer meteen.

Black Friday

Deze Black Friday is de ideale gelegenheid voor een gezellige en originele maaltijd in contrasterende kleuren. Het witte van de inktvis – het is er het seizoen voor – vormt een schitterend contrast met de donkere kleur van de inktvisinkt, de bloedworst en de kaviaar. Klaar voor een black & white feestje met intense smaken?

Cook like a pro

Maak werk van je werkplek thuis

De laatste maanden is onze manier van leven en werken grondig veranderd. Wie had ooit gedacht dat werken van thuis uit misschien wel de norm wordt in plaats van de uitzondering? Wij kunnen je helpen om zonder veel moeite en met weinig middelen je eigen homeoffice in te richten. We zijn immers begaan met veilig en efficiënt werken!

Oranje droom

Amper een halve eeuw geleden vond de kastanjepompoen zijn weg van het eiland Hokkaido in het noorden van Japan naar Europa. Deze prachtige vrucht is niet tevreden met een rolletje als bijgerecht. Ze speelt met plezier de hoofdrol. Het bewijs in vier recepten.

Cook like a pro

Hemelse sint-jakobsschelpen

Verwar een echte sint-jakobsschelp niet met zijn kleine en minder smaakvolle broertje, de bonte kamschelp. Om de enige echte te herkennen, let je op drie elementen: de platte bovenkant, de genereuze omvang en de diepe groeven. Rauw of heel kort aangeschroeid, met dit topproduct kun je alle kanten uit!

Cook like a pro

Tips om je 'Leuk Steuntje' shoptegoed te verzilveren!

Op 31 juli liep het eerste spaarjaar voor verenigingen af. Leden, vrienden, familie en sympathisanten hebben zich al die tijd ingezet om jullie kas te helpen spijzen via hun aankopen. Nu is het tijd om volop van dit shoptegoed te genieten!