carpaccio-van-coeur-de-boeuf-tomaten

Carpaccio van cœur de bœuf tomaten

4 personen

15 min.

 

Ingrediënten

  • 6 cœur de bœuf tomaten
  • 100 g krulandijvie of veldsla (of beide)
  • 200 g feta
  • 10 g scheutjes naar keuze
  • peper van de molen en zout

Voor de vinaigrette

  • 4 el olijfolie
  • 2 el witte balsamicoazijn
  • 1 kl mosterd
  • 1 el honing
  • peper van de molen en zout

     

    Bereiding

     

  • Klop alle ingrediënten voor de vinaigrette even samen op.
  • Spoel de tomaten af en snij het kroontje eruit. Snij de tomaten in flinterdunne plakjes en schik ze op een mooi bord, lichtjes overlappend.
  • Verkruimel de feta erover en kruid met peper en zout.
  • Werk af met de plukjes krulandijvie en/of de blaadjes veldsla en de scheutjes.
  • Besprenkel met de vinaigrette en serveer meteen.