bbq-camembert

Camembert op de BBQ

Ingrediënten

  • Gemengde rode vruchten naar keuze (aardbei, framboos, blauwe bessen,…)
  • Geitencamembert 

Bereiding

  1. Snij de rode vruchten in kleine stukjes en laat gedurende 2 uur marineren in een zoete wijn (bijvoorbeeld Château La Forêt). 

  2. Maak een insnijding in de kaas en vul hem op met de gemarineerde vruchtjes.

  3. Wikkel de camembert in aluminiumfolie en laat zachtjes garen op de barbecue.

Mosselen met verse kruidenolie op de BBQ

Maak eerst de olie met verse tuinkruiden. Snipper de ui en de look fijn. Was en snipper de andere kruiden, rits de tijm en meng alles samen met de olijfolie ...

recepten

Varkenshaasje met pastinaakstoemp

Haal het varkenshaasje een half uur op voorhand uit de koelkast...

recepten

Tartaar van sint-jakobsvruchten

Roer de wasabi en het limoensap door de mayonaise. Doe in een kleine spuitzakje en zet even apart...

recepten

Salade van rode biet

Meng voor de dressing alle ingrediënten in een bokaal en schud eens stevig...

recepten

Rainbow veggie spring rolls

Zet een pannetje op het vuur met de sesamolie, sojasaus en gembersiroop en laat kort inkoken. Haal van het vuur en laat afkoelen...

recepten