appleton-mule

Appleton Mule

1 cocktail
5 min.

 

INGREDIËNTEN

  • 1 beker schilferijs (crushed ice)
  • 5 cl Appleton Estate Signature Blend rum
  • sap van ½ limoen + 1 partje
  • 15 cl ginger ale of ginger beer
  • takje verse munt

 

ZO GEMAAKT

Neem een cocktailbeker en vul deze tot boven met schilferijs. Voeg 5 cl Appleton Estate Signature Blend rum toe en pers de limoen erover uit. Vul verder met ginger ale of ginger beer volgens eigen voorkeur. Werk af met een partje limoen en een takje verse munt en serveer meteen.


Inspecteur Magret

Gebakken of rauw – ja, eendenborst kan je ook rauw eten –, eendenborst ontgoochelt nooit. De mogelijke smaakcombinaties zijn nagenoeg eindeloos en kunnen zoete en hartige toetsen, ingrediënten uit de zee en tal van verschillende kruiden en specerijen omvatten!

Cook like a pro

5 tips om leuksteuntje.be optimaal te promoten

Hoe leuksteuntje.be promoten? Ontdek het in deze blog!

Feestelijke foie gras

Een terrine van foie gras op een toastje is altijd een succes. Maar laat er gerust je creativiteit op los en tover deze onmisbare eindejaarsparel om tot een origineel gerecht.

Cook like a pro

Zalige Zakouski

Zakouski is een typisch Russische specialiteit. Deze Slavische aperitiefhapjes zijn een ode aan de gastvrijheid en aan het plezier om samen te genieten en het glas te heffen.

Cook like a pro

Black Friday

Deze Black Friday is de ideale gelegenheid voor een gezellige en originele maaltijd in contrasterende kleuren. Het witte van de inktvis – het is er het seizoen voor – vormt een schitterend contrast met de donkere kleur van de inktvisinkt, de bloedworst en de kaviaar. Klaar voor een black & white feestje met intense smaken?

Cook like a pro