kerstcadeaus-header

De leukste kerstcadeaus voor iedereen

Krijg je nu al stress van het vooruitzicht om kerstcadeaus te gaan shoppen? Wel, dat kan je eigenlijk makkelijk vermijden door gewoon mooi op tijd je cadeautjes te kopen. Het beste is om je geliefden een verlanglijst te vragen en daar wat van te kopen – maar als dat geen gewoonte is bij jullie en je wat inspiratie nodig hebt, geven wij jou die maar al te graag.

Kerstcadeaus voor mannen

 • Iemand die graag sport of meer wilt sporten? Een fitnessabonnement is allemaal goed en wel, maar hoe leuk is het als er ook thuis kan worden gesport … Bij ons vind je gelukkig het juiste sportmateriaal.

   

 • Kookt je papa, man, broer of vriend graag? Hoop je dat hij meer begint te koken? Of gaat zoonlief uit huis en kan hij nog wat hulp gebruiken? Een nieuw kookboek is dan zeker geen overbodige luxe!

   

 • Werken in de tuin, naar het schijnt is het therapeutisch – bovendien kan je achteraf nog nagenieten van je eigen creativiteit. Uiteraard heb je dan goed tuingereedschap nodig, en af en toe iets nieuws kan geen kwaad.

Kerstcadeaus voor vrouwen

 • Een nieuwe handtas kan nooit kwaad. Eentje in een leuk kleur, als extraatje. Eentje in het bruin of zwart, voor elke dag. Een grote, waar ze alles in kwijt kan. Een kleintje, voor op een feestje. Super fashionable, of lekker down to earth.

   

 • Iets nieuws voor in huis, altijd leuk. Maak je bovendien niet alleen de vrouw des huizes blij mee, maar eigenlijk élke bewoner. Want het is toch leuk om mee te genieten van al dat moois? En wij hebben genoeg decoratie voor elke smaak.

   

 • Een pakket vol lekkers, wie vindt dat nu niet leuk? De MAKRO-kerstpakketten zijn een garantie op succes. Heerlijke tapas met flesje wijn, cava of biertjes met bijhorende chipjes, thee met honeyspoons … Er is een pakket voor elk type levensgenieter!

Kerstcadeaus voor kindjes

 • Met gezelschapsspelletjes maak je de kleinsten onder ons sowieso gelukkig. Bonus is dat ook volwassenen zich te pletter kunnen amuseren. Win-win!

   

 • Hoe leuk is het om dingen helemaal zelf te kunnen bouwen? Klein en groot kunnen plezier maken met LEGO, fantastisch speelgoed om je favoriete karakters en hun omgeving tot leven te laten komen. Ook fijn om je eigen creaties mee te maken natuurlijk.

   

 • Themafeestje voor de boeg of niet, jezelf verkleden is altijd plezant. Een gekke bril, felgekleurd haar of een complete outfit? Wij hebben alles in huis voor het perfecte verkleedkostuum.

 

Nog meer leuke cadeautips nodig? Breng eens een bezoekje aan MAKRO of surf op makroshop.be. Wij hebben genoeg in huis om iedereen blij mee te maken!


Inside out

Orgaanvlees was lange tijd wat in het vergeethoekje beland, of not done, maar verdient wel degelijk – zeker in onze huidige tijd – een volwaardige plaats in onze keuken. Het is immers een fantastisch ingrediënt met unieke smaken en texturen dat ons terugbrengt naar het verleden en tegelijkertijd ongelooflijk modern is. Alles eten, niets weggooien en zo de deur open zetten naar een klein paradijsje vol ongeziene smaken.

Oesters, elke keer anders

De verfijnde smaakbommetjes die oesters zijn, hebben in al hun eenvoud niet veel nodig om volledig tot hun recht te komen. Wil je ze eens anders op tafel brengen? Je kan er origineel mee uitpakken en dat zowel koud als warm. Kom dus gerust uit je schelp en experimenteer volop met deze verrassende combinaties met oesters in de hoofdrol.

Hoe maak ik mijn tuin winterklaar?

September en oktober zijn de ideale maanden om je tuin winterklaar te maken opdat de natuur komend voorjaar opnieuw kan ontluiken. Ontdek met deze 10 tips hoe je je tuin met de flair van een professional het best voorbereidt op de winter.

doe-het-zelf diy tuin winterklaar maken tuin onderhoud

How low can you go?

Perfect gegaard vlees dat wegsmelt in je mond. Sublieme smaken en aroma’s waarvan elk ingrediënt doordrongen is … vacuüm koken op lage temperatuur vraagt geen grote investeringen om verbluffende resultaten te halen. Laat je verleiden en til je keuken naar het level van de pro’s.

Cook like a pro vlees eten

Spicy girls

Wow wat pikken pepers, een explosie, heel je mond staat in brand. Pepers in de keuken zijn zoals achtbanen in een pretpark: uitdagend en heftig! Het zou nochtans jammer zijn om ze te reduceren tot hun vurige kracht. Ze brengen een uniek smaakpallet aan: geparfumeerd en bomvol aroma’s werken ze als een krachtige smaakversterker. Smaakpapillen opgelet, de vlam gaat in de pan!

Cook like a pro