luxe-tuin-detail-image

Tuininspiratie: verwen jezelf met pure luxe in je tuin

Heb je ook gemerkt dat het leven mooier wordt van zodra je meer tijd krijgt om in je tuin te genieten? Welnu, je kan het zelfs nóg mooier maken. Hoe? Door simpelweg meer uit je tuin te halen. Met de juiste investeringen is dat zo in orde.

Top tuinhuis

Wil je meer halen uit je tuinhuis kan je bij ons meer inspiratie opdoen. Maar wat als je jouw tuinhuis nu eens inwisselt voor een heuse blokhut? Ideaal om je privé wellness tot in de puntjes uit te bouwen. Geniet samen in je jacuzzi, laat je spieren rusten in je infraroodcabine … Fans van massages kunnen zelfs investeren in een massagetafel, welriekende oliën en zich dan eens goed laten verwennen door hun partner.

Je kan je eigen kuuroord zelfs uitbreiden en opteren voor een chalet. Voeg er nog een gezellige zithoek aan toe waar je kan relaxen met een boek of je partner. Ook leuk: een extensie aan je blokhut of chalet. Kan je tijdens de warme zomerdagen buiten tot rust komen – en ben je zelfs beschermd tegen onverwachte regenbuien. Een luxe loungeset, een terrasverwarmer en het juiste gezelschap zijn de ideale basis ingrediënten voor een geslaagde avond.

Super serre

Of je nu reeds groene vingers hebt of ze graag wilt ontwikkelen: investeren in een serre is sowieso een goed idee. Je eigen fruit en groenten te kweken geef je voldoening en zo draag je meteen ook je steentje bij tot het milieu. Bovendien is het ook leuk om je zelfgekweekte lekkernijen te delen met vrienden en familie. En in de zomer kan je misschien zelfs een barbecue organiseren … met je eigen groenten en specerijen. Kwestie van indruk te maken.

Betere barbecue

Levensgenieters weten een lekkere maaltijd wel te appreciëren. Het is dan ook des te leuker om dat genot ook ten volle te exploiteren in je tuin! Hou je van een rustieke uitstraling dan is de betonnen barbecue de perfecte keuze voor jou. Wie het liever wat strakker en moderner heeft kan dan weer investeren in een uitgebreide gasbarbecue – wat zo’n beetje neerkomt op een buitenkeuken. Tip: installeren doe je best onder een afdak en op vaste grond. Zo kan je zelfs met het typische Belgische regenweer genieten van een lekkere buitenmaaltijd. Niet helemaal zeker welke barbecue het best bij je past? Onze gids helpt je aan de perfecte match.

Luxe-bbq

Zalig zwembad

Een mooi zwembad geeft meteen wat meer cachet aan je tuin. Een inbouwzwembad is bovendien een ware streling voor het oog, daar het mooi opgaat in je tuininrichting. Een zwembad staat voor genieten, voor sport, voor plezier en voor verfrissing. 

 

Dankzij onze aankoopgidsen vind je steeds het product dat het beste bij jou past:

bbq aankoopgids tuinhuizen aankoopgids