668px-267px_32-33_Fishstick

Zelfgemaakte fishsticks met pestopuree

Voor 4 personen Bereiding: 40 min.

Dit heb je nodig

• 4 vismoten naar keuze (150 g /moot) 2 el bloem 2 eiwitten 50 g panko • 500 g geschilde aardappelen • 1 dl melk • 50 g boter • 2 el groene pesto • 1 citroen • 1,5 dl olijfolie

Zo maak je het

1. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water, giet ze af en droog ze kort op hoog vuur. Pureer de aardappelen of haal ze door een roerzeef en roer de melk, de boter en de pesto erdoor. Breng op smaak met een druppel citroensap, peper en zout.

2. Spoel de vismoten, dep ze droog en haal ze achtereenvolgens door de bloem, het eiwit en de panko.

3. Bak de vis in olijfolie, kruid met zout en peper en laat even uitlekken op keukenpapier.

4. Serveer de vis en puree op warme borden met een stukje citroen erlangs.


Tips voor een zuiniger huis

Mag het een beetje minder zijn? Minder verbruiken én minder betalen! Dat willen we allemaal, natuurlijk. Maar hoe doe je dat zonder al te veel moeite? MAKRO pakt deze maand uit met een hoop slimme tips waardoor je minder water, elektriciteit en gas verbruikt. Niet alleen vandaag, maar elke dag van het jaar.

11 tips voor een sinterklaasfeestje waar de Kerstman jaloers op wordt!

Een sinterklaasfeestje organiseren, hoe begin je er eigenlijk aan? Het moet onvergetelijk zijn voor jouw kinderen, hun vriendjes én hun ouders. Zo’n feestje waar zelfs de Kerstman (en de paashaas) jaloers op zijn. Met deze 11 tips slaag je daar sowieso in.

Lekker wild, sappig en mals klaargemaakt

Hier zie je per wildsoort de aanbevolen bereidingswijze en -tijd.

Zo maak je zeevruchten klaar

Twijfel je nog hoe lang je de langoustines, gamba’s, scampi’s en kreukels mag laten koken in een flink gezouten groentebouillon?

De grote gezellige-winter-checklist: 9 tips voor een geslaagde winter

De winter is koud, vaak nat en vooral erg donker. Maar daarom niet minder leuk! Werk je deze checklist af, dan garanderen wij je een ultragezellige winter.