668px-267px_32-33_Fishstick

Zelfgemaakte fishsticks met pestopuree

Voor 4 personen Bereiding: 40 min.

Dit heb je nodig

• 4 vismoten naar keuze (150 g /moot) 2 el bloem 2 eiwitten 50 g panko • 500 g geschilde aardappelen • 1 dl melk • 50 g boter • 2 el groene pesto • 1 citroen • 1,5 dl olijfolie

Zo maak je het

1. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water, giet ze af en droog ze kort op hoog vuur. Pureer de aardappelen of haal ze door een roerzeef en roer de melk, de boter en de pesto erdoor. Breng op smaak met een druppel citroensap, peper en zout.

2. Spoel de vismoten, dep ze droog en haal ze achtereenvolgens door de bloem, het eiwit en de panko.

3. Bak de vis in olijfolie, kruid met zout en peper en laat even uitlekken op keukenpapier.

4. Serveer de vis en puree op warme borden met een stukje citroen erlangs.


Theegeheimen: ontdek de exotische wereld van thee

Vroeger dronk je een kop thee bij een zere keel. Tegenwoordig is thee drinken een echte trend. Naast de barista die experimenteert met koffie, zijn er ook heuse theesommeliers die een hele wereld aan kruiden en smaken laten open gaan. Zelfs doorwinterde koffiedrinkers zullen zich aan een tas thee wagen na het lezen van deze blog!

Koffiegeheimen: alles wat je moet weten over het zwarte goud!

Espresso, dopio, latte, cappuccino, of gewoon een simpele kop zwarte koffie. Tegenwoordig bestaan er zo veel varianten en smaken dat we soms eens back to basics willen. Maar dan nog, kies je voor mild of intens? Slow of express? Wij helpen je met je keuzestress!

Tournée Minérale: 4 alcoholvrije (en even lekkere) alternatieven

Voor wie het niet gewoon bij een colaatje wil houden of wel eens vaker de frisse pint wil inruilen voor een alcoholvrij alternatief, hebben wij alvast enkele voorstellen.

Het jaar van de rat: 4 recepten voor Chinees nieuwjaar

Het nieuwe jaar vieren kan natuurlijk niet zonder een uitgebreid feestmaal. En omdat ook wij steeds meer fan zijn van de wereldkeuken, hebben we 4 Chinese klassiekers op ons menu staan!

5 tips voor een optimale verlichting in huis

Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft, kan je bij MAKRO je licht opsteken voor de gepaste oplossing in elke kamer.