668px-267px_20_vulling-foccacia-Makro-F25-2017092949359

Vulling met focaccia, mozzarella, Parmezaanse kaas en tomaten

Voor 1 kalkoen  (1 kg)

Dit heb je nodig

400 g focaccia 2 eieren 1 dl room 50 g mozzarella 20 g Parmezaanse kaas

1 el gesneden sjalot een teentje knoflook een tl Provençaalse kruiden

1 el olijfolie

Zo maak je het

Snij het brood en de kaas in blokjes. Roer de eieren los met de room. Stoof de sjalot en de knoflook kort aan in de olijfolie.

Vermeng het brood met het roommengsel, de sjalot, de 2 kazen en de kruiden. Kruid af met zout en peper. Vul de kalkoen. 


Nuri, de koning onder de sardienen

Sublieme Nuri-kwaliteitssardienen doen het overal even goed

Eryngii, de paddenstoel met de vele gezichten

De vrij onbekende Japanse paddenstoel eryngii geeft zijn subtiele smaken prijs

Bruisende Cynar

Ontdek het recept voor bruisende Cynar.

Gin & tonic met vers rood fruit

Ontdek het recept voor gin & tonic met vers rood fruit.

Strawberry Daiquiri

Ontdek het recept voor Strawberry Daiquiri.