668px-267px_44-45_pannacotta-Makro-F25-2017092949464

Panna cotta met appelsien in glaasjes

Voor 4 personen Bereiding: 10 min. (+ één dag op voorhand klaarmaken. Zo krijgt het dessert de tijd om 'op te stijven'.)

Dit heb je nodig

6 dl kant-en-klare panna cotta 3 appelsienen 50 g suiker 3 kruidnagels

Zo maak je het

1. Haal eerst de schil van een halve appelsien, snij die in flinterdunne reepjes en pers vervolgens de hele appelsien. Hou het sap bij.

2. Blancheer de reepjes twee keer kort in kokend water. Verwarm de crème en verdeel ze over 4 dessertglaasjes. Laat afkoelen.

3. Schil de overige appelsienen en snij ze in plakjes.

4. Verwarm het sap met de suiker en de gehakte kruidnagel en giet het over de plakjes appelsien. Laat alles afkoelen. Garneer er de panna cotta mee.


Groetjes uit Fuerta Adventura

Hallo, hoe gaat het nog met jullie? Ook lekker thuis aan het genieten? Wij maken alvast de tijd van ons leven mee in Fuerta Adventura!

De kunst van het baden

Een aangename omgevingstemperatuur, een zacht muziekje, gedempt licht, enkele (geur)kaarsen en, waarom niet, een glaasje bubbels zorgen voor een heerlijk ontspannen kader en gevoel. Zo zal je gegarandeerd nog meer van je bad genieten en volledig tot rust kunnen komen.

Nuri, de koning onder de sardienen

Sublieme Nuri-kwaliteitssardienen doen het overal even goed

Eryngii, de paddenstoel met de vele gezichten

De vrij onbekende Japanse paddenstoel eryngii geeft zijn subtiele smaken prijs

Obsiblue, een garnaal als geen ander

Met hun blauwige schaal, lekkere vlees en ongezien fijne jodiumsmaak doen de Obsiblue-garnalen je meteen dromen van tropische stranden en verafgelegen gebieden.