668px-267px_26-27_everzwijnworsten-Makro-F25-2017092949425

Everzwijnworsten met kriekensaus

Voor 4 personen Bereiding: 20 min.

Dit heb je nodig

8 everzwijnworsten 50 g boter 1 bokaal krieken op sap 1 el lepel puddingpoeder gemengde salade enkele lepels kant-en-klare dressing naar keuze • kant-en-klare kroketten

Zo maak je het

1. Warm de krieken met het sap op. Roer het puddingpoeder los met wat water en bind zo de saus met krieken.

2. Bak de everzwijnworsten in de boter en maak de salade aan met de dressing naar eigen keuze. Schik ze op warme borden, lepel de kriekensaus erlangs. De  salade en kroketten serveer je er afzonderlijk bij. 


Nuri, de koning onder de sardienen

Sublieme Nuri-kwaliteitssardienen doen het overal even goed

Eryngii, de paddenstoel met de vele gezichten

De vrij onbekende Japanse paddenstoel eryngii geeft zijn subtiele smaken prijs

Bruisende Cynar

Ontdek het recept voor bruisende Cynar.

Gin & tonic met vers rood fruit

Ontdek het recept voor gin & tonic met vers rood fruit.

Strawberry Daiquiri

Ontdek het recept voor Strawberry Daiquiri.