668px-267px_44-45_Cremebrulee-Makro-F25-2017092949459

Crème brûlée met speculoos en bessen

Voor 4 personen Bereiding: 15 min. (+ enkele uren extra om het dessertje te laten afkoelen)

Dit heb je nodig

• 7,5 dl kant-en-klare mix voor crème brûlée 100 g blauwe bessen 40 g speculoos • 1 el speculooskruiden • 8 el bruine suiker

Zo maak je het

1. Warm de crèmemix even op, mix er de speculoos en de speculooskruiden onder en breng aan de kook.

2. Verdeel de bessen in 4 schaaltjes en overgiet ze met het mengsel. Laat goed afkoelen. (Het beste is om dit dessertje enkele uren op voorhand klaar te maken.)

3. Strooi er suiker over. Met behulp van een crème-brûléebrander tover je zo het krokante 

Gevulde kalkoen met kippengehakt, couscous en boschampignons

Verwarm de oven voor op 180°C. Start met het bereiden van de vulling. Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking...

5 tips voor mals en sappig wild

Met deze vijf eenvoudige tips lukt het je zeker om een magnifiek wildgerecht op tafel te toveren.

Hazenrug met bramensaus en rode bietjes

Ontdek dit feestelijk recept.

Coquilles met crème van butternut en beurre blanc

Ontdek dit recept voor 4 personen.

Torentjes van courgette, aubergine en zoete aardappel

Ontdek dit feestelijk recept.