668px-267px_44-45_Cremebrulee-Makro-F25-2017092949459

Crème brûlée met speculoos en bessen

Voor 4 personen Bereiding: 15 min. (+ enkele uren extra om het dessertje te laten afkoelen)

Dit heb je nodig

• 7,5 dl kant-en-klare mix voor crème brûlée 100 g blauwe bessen 40 g speculoos • 1 el speculooskruiden • 8 el bruine suiker

Zo maak je het

1. Warm de crèmemix even op, mix er de speculoos en de speculooskruiden onder en breng aan de kook.

2. Verdeel de bessen in 4 schaaltjes en overgiet ze met het mengsel. Laat goed afkoelen. (Het beste is om dit dessertje enkele uren op voorhand klaar te maken.)

3. Strooi er suiker over. Met behulp van een crème-brûléebrander tover je zo het krokante 

Groetjes uit Fuerta Adventura

Hallo, hoe gaat het nog met jullie? Ook lekker thuis aan het genieten? Wij maken alvast de tijd van ons leven mee in Fuerta Adventura!

De kunst van het baden

Een aangename omgevingstemperatuur, een zacht muziekje, gedempt licht, enkele (geur)kaarsen en, waarom niet, een glaasje bubbels zorgen voor een heerlijk ontspannen kader en gevoel. Zo zal je gegarandeerd nog meer van je bad genieten en volledig tot rust kunnen komen.

Nuri, de koning onder de sardienen

Sublieme Nuri-kwaliteitssardienen doen het overal even goed

Eryngii, de paddenstoel met de vele gezichten

De vrij onbekende Japanse paddenstoel eryngii geeft zijn subtiele smaken prijs

Obsiblue, een garnaal als geen ander

Met hun blauwige schaal, lekkere vlees en ongezien fijne jodiumsmaak doen de Obsiblue-garnalen je meteen dromen van tropische stranden en verafgelegen gebieden.