668px-267px_18-19_tartaar-Makro-F25-2017092949334

Crazy tartaar met een pikante toets

Voor 4 personen Bereiding: 25 min.

Dit heb je nodig

• 350 g rundvlees 1 stukje chilipeper (fijngehakt) ½ knoflookteentje (fijnghakt) 1/2 dl sesamolie1/2 dl olijfolie 4 grote garnalen (gamba’s) 1 limoen 1 tl gember (fijngehakt) 2 lente-uien (fijngehakt)gemengde salade

Bereiding

1. Snij het rundvlees in blokjes en zet koel weg. Pel de gamba’s en maak ze schoon (verwijder het darmkanaal). Rasp de helft van de limoenschil en pers de limoen uit.

2. Meng de fijngehakte chilipeper, de lente-ui, de knoflook, de sesamolie, de gember, de peper en het zout door de tartaar.

3. Bak de gamba’s in een beetje olijfolie en kruid met zout en peper en maak de salade aan met citroenjus en de resterende olijfolie.

4. Verdeel de tartaar over de borden met op elk bord een gamba en de salade erlangs


Krabcocktail met carpaccio van avocado

Een feestelijk voorgerecht: krabcocktail met carpaccio van avocado

30 min chef

Pannenkoeken met gezouten karamel en vanille-ijs

Zoete zonde: pannenkoeken met gezouten karamel en vanille-ijs

30 min chef makkelijk dessert nagerecht

Kaasballetjes met wintergroentjes

Laat je inspireren: kaasballetjes met wintergroentjes

30 min chef

Kippenbouten in de oven met venkel, witte wijn en citroen

Lekker snel: Kippenbouten in de oven met venkel, witte wijn en citroen

30 min chef

Patatine al forno

Lekker snel: patatine al forno

30 min chef